Bilemeyiz dedi. Böyle deyince tabi ben daha kötü oldumDoktorunuz ne dedi?
Korkunun nedenini anlıyorumBilemeyiz dedi. Böyle deyince tabi ben daha kötü oldum
Tiroid zaten kontroldeydi. Diyorum ya 15 gün önce baktırdım normal çıktı. Gebelik hormonları bozuyormış . 15 gün sonra tekrar baktırdım 12 çıktıHer ay kontrolle gitmediniz mi. Yada kontorele gidiyo muydunuz
Ben zehirli tiroid ten ameliyat oldum yıllar önce şimdi tiroid bezim yokKorkunun nedenini anlıyorum
Allah yardımcın olsun canım benim yaaa. Insallah saglikla hayırlısıyla kucağına alırsın evladını
Peki ilacını düzenlemediler mi?
Bu arada hastalığının tanısı ne?
Birden bu kadar artması garip yani. Benim ilacla hemen 1in altına düştü bebek büyüyünce 2in üstüne cıktı doktorum bunun normal oldgunu söyledi. Ilaci şuan 3 gün 50mg alıyorum 4 gun 25mg alıyorum. Siz nasıl kullaniyosunuz. Yemeye içmeye dikat edin. Allahın izniyle düzelir inşallahTiroid zaten kontroldeydi. Diyorum ya 15 gün önce baktırdım normal çıktı. Gebelik hormonları bozuyormış . 15 gün sonra tekrar baktırdım 12 çıktı
Geçmiş olsun canım. Anladım.Ben zehirli tiroid ten ameliyat oldum yıllar önce şimdi tiroid bezim yok
Hipotiroidi yim
Hiç tiroid bezim yok belki ondanBirden bu kadar artması garip yani. Benim ilacla hemen 1in altına düştü bebek büyüyünce 2in üstüne cıktı doktorum bunun normal oldgunu söyledi. Ilaci şuan 3 gün 50mg alıyorum 4 gun 25mg alıyorum. Siz nasıl kullaniyosunuz. Yemeye içmeye dikat edin. Allahın izniyle düzelir inşallah
Acaba ikiz olduğu için mi böyle oldu. Bilemiyorum kiBirden bu kadar artması garip yani. Benim ilacla hemen 1in altına düştü bebek büyüyünce 2in üstüne cıktı doktorum bunun normal oldgunu söyledi. Ilaci şuan 3 gün 50mg alıyorum 4 gun 25mg alıyorum. Siz nasıl kullaniyosunuz. Yemeye içmeye dikat edin. Allahın izniyle düzelir inşallah
Acaba bebeğe zarar vermiş midirGeçmiş olsun canım. Anladım.
Bitkisel kürleri araştır diyecektim ama tiroidlerin alındıysa işe yaramaz sanırım. O yüzden ilacının düzenlenmesi lazım acilen.
İnşallah vermemiştir. Dua et, Allah'a tevekkül et, gönlünü ferah tut.Acaba bebeğe zarar vermiş midir
Ikizmi bebisler ondan olablir. Doktorunuzla konuşun iyice aklinizda bise kalmasın ve stres etmeyin.Hiç tiroid bezim yok belki ondan
Acaba ikiz olduğu için mi böyle oldu. Bilemiyorum ki
O da bilemem diyor yaIkizmi bebisler ondan olablir. Doktorunuzla konuşun iyice aklinizda bise kalmasın ve stres etmeyin.
O nasıl doktor öyle ya saçmalamış o bilmeyecek kim bilecek acaba. Valla benim hamilelik öncesi cıktı doktorum bana herşeyi anlatti gebelikteki riskini gebe olunca gel diye. Zaten ben her ay düzenli kontorele gidiyodum. Gebe kalınca hemen gittim ayarladı. Siz doktorunuzu değişin.O da bilemem diyor yayani en baştan biri bana deseydi ki gebelikte böyle böyle. Ben her hafta baktırırdım tiroide
Hiç tiroid bezim yok belki ondan
Acaba ikiz olduğu için mi böyle oldu. Bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?