- 1 Ocak 2018
- 358
- 379
-
- Konu Sahibi Aslaumudunuyitirme
Kokusu muhteşem geliyor. Yıllar önce yerdim bırakmıştım ama yine başladı. Ayy ahahahhaha alemsin, çöğdürmüştür mantıklı kız :)) olmadı çömlek kemirecem. Ona çöğdüren olmamıştırAy toprak aşermek neymiş ilk defa duyuyorum. Hani hiç yemediğin bişeyi nasıl ister insanın canı
Ya sen ne diyosun delitemiz toprak mı var en iyi ihtimalle kedi çöğdürmüştür
Ay çıldırıyorum ne tatlısınız
Çömlek hem yüksek ısıda pişiyo mikrobu kırılmıştır gönlün rahat olur haha
Kokusu muhteşem geliyor. Yıllar önce yerdim bırakmıştım ama yine başladı. Ayy ahahahhaha alemsin, çöğdürmüştür mantıklı kız :)) olmadı çömlek kemirecem. Ona çöğdüren olmamıştır
Aynen mikrobu kırılmıştır, onu kemireyim bari fare gibi hahahaha :))))) kız toprak yine iyi. Kalıp zeytinyağlı sabun yiyen gördümÇömlek hem yüksek ısıda pişiyo mikrobu kırılmıştır gönlün rahat olur haha
Ne ilginç şey şu hamilelik bakalım ben yaşayabilecek miyim
O neymiş artık yaAynen mikrobu kırılmıştır, onu kemireyim bari fare gibi hahahaha :))))) kız toprak yine iyi. Kalıp zeytinyağlı sabun yiyen gördüm
Pir-ü pak doğacak çocukkO neymiş artık ya
Çocuk köpük köpük doğacak
De kız dePir-ü pak doğacak çocukk
Durrr sennnn, iki gün sonra sende buralarda toprak diye aşerersen bende sana pis pis çöğdürmüşlerdir diyecem ha, unutma
De kız de
Hamilelik gözümü kör edip çöğdürük topraklardan yedirme bana
A aaaa toprak yiyemeyişinin hıncını benden çıkarıyo A dostlarAhahahhahahaha, yooooo çöğdürük bulacam özellikle sana. Kargoyla gönderecem hem de
Toprak yiyemedim diye gözüm döndü zaten, sana saldırabilirim her an haberin olsunA aaaa toprak yiyemeyişinin hıncını benden çıkarıyo A dostlar
Hep hamilelikten hepToprak yiyemedim diye gözüm döndü zaten, sana saldırabilirim her an haberin olsun
Hep minnoşlardan teyzesi hepHep hamilelikten hep
Canım bende öyleyim 32 haftalık gebeyim aş erdiğimi sanıyordum fakat kanım çok düşülmüş şuan kan ilacı içiyorum önceki gibi toprak istemiyor canımKızlar 6+5’deyim. Canım inanılmaz toprak istemeye başladı. Utanmasam duvarları yalayıp, bahçeye inip avuç avuç toprak yiyecem. Öyle burnumda tütüyor. Napsam, bi akıl verin?