Gebelikte Toprak Yeme İsteği

Demir eksikligiyle alakali.ilac icemiyorsaniz bol bol pekmez icin. Aman toprak falan yiyeyim demeyin sakın.sonra kıl kurduna yakalanirsiniz.anüsten kurtlar cikmaya baslar aaayyyyyy aklima geldikce tuylerim urperdi.o daha kötü.sakın oyle birsey yapmayın
Ayyyyy popom büzüştü korkudan kızzzz :)))))

Heya küçükken bende toprak yerdim hep,bende de kurt çıkmıştı.
Popişim kaşınıp duruyordu sürekli
baby0454lf-gif.1318466

Yeme kız yeme
dans-1-gif.1318469
:KK70: kuzu bu emojiler cok tatli nerden buluyon beya

Evet canım, kanım çok düşük değil ama sınırda çıktı. Doktorumda şu an ilaç veremem dedi. Bulantılarım aşırı çünkü. Bulantını daha da artırır. Anca 3.ayda başlayabiliriz dedi. Ama ben evdeki çömlekleri kemiricem, o derece çıldırıyorum
Demir, demir bağlama ve ferritin düşüklüğü bu dediklerini yapar doktor ilaç veremem demiş o zamn senin bu değerleri toparlaman için besin takviyesinde bulunan lazım pekmez kuru üzüm ıspanak roka VS. Gibi araştır ona göre program oluştumanı tavsiye ederim

Demir, demir bağlama ve ferritin düşüklüğü bu dediklerini yapar doktor ilaç veremem demiş o zamn senin bu değerleri toparlaman için besin takviyesinde bulunan lazım pekmez kuru üzüm ıspanak roka VS. Gibi araştır ona göre program oluştumanı tavsiye ederim
Tatlı şeyler midemi bulandırıyor. Ama ıspanak olabilir canım. Sağolasın

Ay toprak aşermek neymiş ilk defa duyuyorum. Hani hiç yemediğin bişeyi nasıl ister insanın canı
Kız temiz yerden minnacık yesen mi ya? bilemedim ,içinde kalmasın şimdi.
Toprak aşereni de ilk duydum ya
msnsmiley-20-100-gif.1318394
sded-gif.1318407
Ya sen ne diyosun deli :KK70: temiz toprak mı var en iyi ihtimalle kedi çöğdürmüştür :KK70:

Ayyyy aklımı çelme kızzzzz:KK17::KK17: Bi lokmacık yesem yada evdeki çömleği azıcık kemirsem bişey olur mu ki:KK17::KK17::KK17:
Ay çıldırıyorum ne tatlısınız :KK70:

Heya küçükken bende toprak yerdim hep,bende de kurt çıkmıştı.
Popişim kaşınıp duruyordu sürekli
baby0454lf-gif.1318466

Yeme kız yeme
dans-1-gif.1318469
:KK70: :KK70:

X