- 1 Ocak 2018
- 358
- 379
- Konu Sahibi Aslaumudunuyitirme
Çokkkkkkk önceleri yerdim. Yıllardır unutmuştum. Tekrar başladı şimdiÖnceden yiyor muydunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokkkkkkk önceleri yerdim. Yıllardır unutmuştum. Tekrar başladı şimdiÖnceden yiyor muydunuz?
Ayyyyy popom büzüştü korkudan kızzzz :)))))Demir eksikligiyle alakali.ilac icemiyorsaniz bol bol pekmez icin. Aman toprak falan yiyeyim demeyin sakın.sonra kıl kurduna yakalanirsiniz.anüsten kurtlar cikmaya baslar aaayyyyyy aklima geldikce tuylerim urperdi.o daha kötü.sakın oyle birsey yapmayın
kuzu bu emojiler cok tatli nerden buluyon beyaHeya küçükken bende toprak yerdim hep,bende de kurt çıkmıştı.
Popişim kaşınıp duruyordu sürekli
Yeme kız yeme
Korkudan popom büzüştü kız zatennnn :))))Heya küçükken bende toprak yerdim hep,bende de kurt çıkmıştı.
Yeme kız yeme
kuzu bu emojiler cok tatli nerden buluyon beya
gerçekler bunlar,ilac ta kullanamazsin o kurtlarla yaşamaya baslarsin oyle pis birsey aman diyimAyyyyy popom büzüştü korkudan kızzzz :)))))
Oylesin tabiiiiiüüBende çok tatlıyım
Korkudan popom büzüştü kız zatennnn :))))
gerçekler bunlar,ilac ta kullanamazsin o kurtlarla yaşamaya baslarsin oyle pis birsey aman diyim
Kurtu duyunca korktum zaten şu an. Toprak yemesem de çömleklerin kenarından kemirsem yine kurt olur mu acaba :)Cidden ha bak şimdi aklıma geldi ,bende de kurt çıkmıştı demek bundanmış ,kaşına kaşına gezerdim .
Yeme kız boşver
Koklamak biraz geçiriyor onla yetinin bari içinize çekin doya doya :)Çokkkkkkk önceleri yerdim. Yıllardır unutmuştum. Tekrar başladı şimdi
Kurtu duyunca korktum zaten şu an. Toprak yemesem de çömleklerin kenarından kemirsem yine kurt olur mu acaba :)
Ahhhh kokusu tatmin etse :) daha kudurtuyor kokusu :)Koklamak biraz geçiriyor onla yetinin bari içinize çekin doya doya :)
Hahahahha kahkaha attım resmen alemsin :) bi an elim popomda karnım burnumda gezdiğim gözümün önüne geldi, dehşete kapıldım :))))))İlla yiyecem diyosun ,popon kaşınsın da gör
Hahahahha kahkaha attım resmen alemsin :) bi an elim popomda karnım burnumda gezdiğim gözümün önüne geldi, dehşete kapıldım :))))))
HiççççççHahhaha gel vazgeç canım ,inan deymez sana toprak mı yok
Demir, demir bağlama ve ferritin düşüklüğü bu dediklerini yapar doktor ilaç veremem demiş o zamn senin bu değerleri toparlaman için besin takviyesinde bulunan lazım pekmez kuru üzüm ıspanak roka VS. Gibi araştır ona göre program oluştumanı tavsiye ederimEvet canım, kanım çok düşük değil ama sınırda çıktı. Doktorumda şu an ilaç veremem dedi. Bulantılarım aşırı çünkü. Bulantını daha da artırır. Anca 3.ayda başlayabiliriz dedi. Ama ben evdeki çömlekleri kemiricem, o derece çıldırıyorum
Tatlı şeyler midemi bulandırıyor. Ama ıspanak olabilir canım. SağolasınDemir, demir bağlama ve ferritin düşüklüğü bu dediklerini yapar doktor ilaç veremem demiş o zamn senin bu değerleri toparlaman için besin takviyesinde bulunan lazım pekmez kuru üzüm ıspanak roka VS. Gibi araştır ona göre program oluştumanı tavsiye ederim
Ya sen ne diyosun deli temiz toprak mı var en iyi ihtimalle kedi çöğdürmüştürKız temiz yerden minnacık yesen mi ya? bilemedim ,içinde kalmasın şimdi.
Toprak aşereni de ilk duydum ya
Ay çıldırıyorum ne tatlısınızAyyyy aklımı çelme kızzzzz Bi lokmacık yesem yada evdeki çömleği azıcık kemirsem bişey olur mu ki
Heya küçükken bende toprak yerdim hep,bende de kurt çıkmıştı.
Yeme kız yeme