- 1 Ocak 2018
- 358
- 379
-
- Konu Sahibi Aslaumudunuyitirme
Evet canım, kanım çok düşük değil ama sınırda çıktı. Doktorumda şu an ilaç veremem dedi. Bulantılarım aşırı çünkü. Bulantını daha da artırır. Anca 3.ayda başlayabiliriz dedi. Ama ben evdeki çömlekleri kemiricem, o derece çıldırıyorumGenelde vitamin özellikle de demir eksikliğinden kaynaklı hissedilirmiş bu. Bence yakın zamanda doktoruna gidip bunu söyle canım kan değerlerine bakar hamilelikte vitaminler önemli. Takviye alman gerekiyor olabilir.
Kül değil de toprak öldürecek beni. Koklamak iyice kudurtuyor. Yemek istiyorumValla benim canım da sigara kullanmadığım halde tütün kokusu çekiyor. Kultablasindaki külleri doya doya içime çekmek istiyorum :))
Arap kahvesi var biraz benziyor gibi kokusu gelip gidip onu kokluyorum
Kül değil de toprak öldürecek beni. Koklamak iyice kudurtuyor. Yemek istiyorumKeşke koklamakla yetinebilseydim
Deme öyle yaaaa mis gibi diye. Bahçeye koşacam yoksa şimdiBende çocukken yerdim. ohhh misss gibi tadı var
Şaka bir yana ,demirin eksik acil baktır,bebek için çok mühim.
Deme öyle yaaaa mis gibi diye. Bahçeye koşacam yoksa şimdi((( Çok eksik değil canım ama sınırda. Doktorda 3.aydan önce ilaç veremem bulantını daha da arttırır yoksa diyor
Ayyyy aklımı çelme kızzzzzKız temiz yerden minnacık yesen mi ya? bilemedim ,içinde kalmasın şimdi.
Toprak aşereni de ilk duydum ya
Ayyyy aklımı çelme kızzzzzBi lokmacık yesem yada evdeki çömleği azıcık kemirsem bişey olur mu ki
Ben aramaya korkuyorum benimkini. Her gün benim arayıp bişey sormamdan gına geldi kadına :)Ya üşenmeyeceğim doktorumu arayacağım şimdi.
Ne olacak ki,sanmam bir şey olsun
Ben aramaya korkuyorum benimkini. Her gün benim arayıp bişey sormamdan gına geldi kadına :)
Aynen aynen. “Yoooo canım ne zararı var evi ye istersen “ bile diyebilir :))))E bunu da sorarsan oha diyecek artık
Bende evdeki patateslerin üzerindeki toprakları yiyecem nerdeyse :))))Canım benim eltimde toprak aşeriyordu eşinin aldıgı portakalların üstündeki topragı yiyordu doktor çok kızmıştı nasıl yersin diye
Bu aşermeler insanı delirtiyo bende gece yarısı neler neler aşerdim sabaha kadar uyuyamadımBende evdeki patateslerin üzerindeki toprakları yiyecem nerdeyse :))))
Diğer kadınlar gibi tatlı, ekşi, tuzlu normal bişey aşermiyorum ki bacım. Toprak, çömlek nedir ya :))) delircem :)Bu aşermeler insanı delirtiyo bende gece yarısı neler neler aşerdim sabaha kadar uyuyamadım
Önceden yiyor muydunuz?Kül değil de toprak öldürecek beni. Koklamak iyice kudurtuyor. Yemek istiyorumKeşke koklamakla yetinebilseydim
Demir eksikligiyle alakali.ilac icemiyorsaniz bol bol pekmez icin. Aman toprak falan yiyeyim demeyin sakın.sonra kıl kurduna yakalanirsiniz.anüsten kurtlar cikmaya baslar aaayyyyyy aklima geldikce tuylerim urperdi.o daha kötü.sakın oyle birsey yapmayın