Gebelikte Toprak Yeme İsteği

Genelde vitamin özellikle de demir eksikliğinden kaynaklı hissedilirmiş bu. Bence yakın zamanda doktoruna gidip bunu söyle canım kan değerlerine bakar hamilelikte vitaminler önemli. Takviye alman gerekiyor olabilir.

Genelde vitamin özellikle de demir eksikliğinden kaynaklı hissedilirmiş bu. Bence yakın zamanda doktoruna gidip bunu söyle canım kan değerlerine bakar hamilelikte vitaminler önemli. Takviye alman gerekiyor olabilir.
Evet canım, kanım çok düşük değil ama sınırda çıktı. Doktorumda şu an ilaç veremem dedi. Bulantılarım aşırı çünkü. Bulantını daha da artırır. Anca 3.ayda başlayabiliriz dedi. Ama ben evdeki çömlekleri kemiricem, o derece çıldırıyorum

Valla benim canım da sigara kullanmadığım halde tütün kokusu çekiyor. Kultablasindaki külleri doya doya içime çekmek istiyorum :))
Arap kahvesi var biraz benziyor gibi kokusu gelip gidip onu kokluyorum

Valla benim canım da sigara kullanmadığım halde tütün kokusu çekiyor. Kultablasindaki külleri doya doya içime çekmek istiyorum :))
Arap kahvesi var biraz benziyor gibi kokusu gelip gidip onu kokluyorum
Kül değil de toprak öldürecek beni. Koklamak iyice kudurtuyor. Yemek istiyorum :KK43: Keşke koklamakla yetinebilseydim

Kül değil de toprak öldürecek beni. Koklamak iyice kudurtuyor. Yemek istiyorum :KK43: Keşke koklamakla yetinebilseydim

Bende çocukken yerdim. ohhh misss gibi tadı var
g-smiley-3seilhuepf-1-gif.1318366

Şaka bir yana ,demirin eksik acil baktır,bebek için çok mühim.

Canım benim eltimde toprak aşeriyordu eşinin aldıgı portakalların üstündeki topragı yiyordu doktor çok kızmıştı nasıl yersin diye

Demir eksikligiyle alakali.ilac icemiyorsaniz bol bol pekmez icin. Aman toprak falan yiyeyim demeyin sakın.sonra kıl kurduna yakalanirsiniz.anüsten kurtlar cikmaya baslar aaayyyyyy aklima geldikce tuylerim urperdi.o daha kötü.sakın oyle birsey yapmayın

Demir eksikligiyle alakali.ilac icemiyorsaniz bol bol pekmez icin. Aman toprak falan yiyeyim demeyin sakın.sonra kıl kurduna yakalanirsiniz.anüsten kurtlar cikmaya baslar aaayyyyyy aklima geldikce tuylerim urperdi.o daha kötü.sakın oyle birsey yapmayın

Heya küçükken bende toprak yerdim hep,bende de kurt çıkmıştı.
Popişim kaşınıp duruyordu sürekli
baby0454lf-gif.1318466

Yeme kız yeme
dans-1-gif.1318469

X