gebelikte tomografi

serpil0841

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
13
0
42
Son adet tarihim 20 mayis 18 haziranda bir kaza geçirdim ve kolum kırıldı 24 içinde 9 röntgen 2 tomografi ciğer filmi ve genel anestezi ile ameliyat oldum bir hafta sonrada 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ameliyattan sonrada bipnofenid diye bir ilaç kullandim dr bir kısmı gebeliğin sonlandırılması gerek diyor bu konuda bilgisi olan var mi

Yani cok gecmis olsun. Sıkıntılı bi surec bnce 100 de 50 sans var eger istedigin bi gebelikse bekleyebilirsin zaten gebelik suresince yığınla test yapılıyor bi sikinti cikarsa ondan sonra sonandirma daha iyi bi opsiyon bence sonucta sağlıklı olma ihtimali hic bi durumda 0 degil ki. Allah yardimcin olsun

Sağol tesekkur ederim kendi dr 100 de 90 şansın var diyor başka iki doktor sonlandırılması gerek diyor bu üçüncü bebeğim olacak allah nasip ederse ben istiyorum da eşim sorun varsa sonlandırma konusunda karalı

Soylediklerine bakilirsa beklemek en iyisi sonucta esinde sorun varsa diyomus sorun olup olmadigini size gebeliktevyapilan takip soyler. Sen iciini ferah tut cok erken evrede ciddi anlamda etkilenmis olsa simdiye giderdi sana tutunduguna gore vardir bunda da bi hayir

Rontgen ve tomografıler bıle cıddı rısk ama hıc bır sey %100 değil.
Doktorlar da kontroller de %100 her seyı goremez.rısk adı ustunde .ınsallah saglıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…