Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar gebekikte tiroidi yüksek çıkan var mi benim tsh düşük ts3 ts 4 yüksek çıktı ne yapmam lazım ilac kullandınız mı cocuga zarari var mi bilgilerinizi paylasirsaniz coook sevinirim.
oncelikle cevap icin cok tesekkur ederim dapbane. endokrine gittim ama ilac bebege zarali 20.haftadan sonra tum sikintilar gececektir zehirli guatra cok benziyor ama buyuk ihtimal hamilelikten kaynaklaniyor dedi.bende bunu yaşayanlara sormak istedimKan tahlılınden sonra doktorununuz ılac vermedımı?
Hapların bebeye zararı olmuyor..
Genellıkle hamılelıkte oranlarda farklılık oluyor ılacınızın dozu artıyor..
Doktor ilaci duruma gore veriyor ama benim gittigim doktor 20.haftadan sonra bu sikayetlerin azalacak gerek yok ilac bebege zarar hic vermiyim dedi benim de kafam karisti her doktor farkli konuşuyor.siz yine de dahiliyeye o yonlendirirse endokrine bir danisin derinbenim de t3 sadece biraz yüksek çıktı. doktor beni dahiliyeye yönlendirdi. henüz gitmedim. size ilac vermediyse gitmeme de gerek yok. zaten doktorum bazı insanlarda gebelikten hafif yükselebiliyor ya çok düşük doz ilaç verir ya da takip eder demisti. 20. haftadan önce ilac verilmiyorsa hiç gitmiyim.
tamam tesekkür ederim :) benimki gebelikten gibi geliyor. bide tsh yüksek olsaydı kesinlikle beklemezdim doktorum da pek önemsemedi gibiDoktor ilaci duruma gore veriyor ama benim gittigim doktor 20.haftadan sonra bu sikayetlerin azalacak gerek yok ilac bebege zarar hic vermiyim dedi benim de kafam karisti her doktor farkli konuşuyor.siz yine de dahiliyeye o yonlendirirse endokrine bir danisin derin
tamam tesekkür ederim :) benimki gebelikten gibi geliyor. bide tsh yüksek olsaydı kesinlikle beklemezdim doktorum da pek önemsemedi gibi
Bir doktora daha gorunmenizde fayda var bebegin gelisimi icin o ilaclar cok onemli ozellikle zeka geriligi bile yapabiliyor bebekte degerleriniz sinirdaysa vermediyse onu bilemem ama ilac kullanmamak daha zararli tiroit rahatsizligi varsa gebelik suresinceoncelikle cevap icin cok tesekkur ederim dapbane. endokrine gittim ama ilac bebege zarali 20.haftadan sonra tum sikintilar gececektir zehirli guatra cok benziyor ama buyuk ihtimal hamilelikten kaynaklaniyor dedi.bende bunu yaşayanlara sormak istedim![]()
Ben hamile değilim ama tsh benim de baya yüksek cıktı dahiliye sevk etti dr gittik işte anlattı. Şuan bezlerin sana çok az yetiyo ilerde bebegin olursa ikinize yetmez ilaç tedavisi başlattı.dedi olurda hamile kalırsan gel ilacı ona göre ayarlayım dedi. Merhaba hanımlar... Hamileyim.. Tsh değerlerim bunlar. Yarın doktoruma gideceğim.. Ama tecrübeli anneler ufak da olsa bir şey söyleyebilir mi? Çok mu yüksek acaba? Bebeğe bir zararı olur mu? Dha önceki gebeliğimde yaşamadağım için hiç bilmiyorum.. Şimdiden teşekkür ederim.. Eki Görüntüle 2250263
Teşekkürler cevabınız için..Ben hamile değilim ama tsh benim de baya yüksek cıktı dahiliye sevk etti dr gittik işte anlattı. Şuan bezlerin sana çok az yetiyo ilerde bebegin olursa ikinize yetmez ilaç tedavisi başlattı.dedi olurda hamile kalırsan gel ilacı ona göre ayarlayım dedi.
Ne demek ❤. Bide dr dediki bebeğin zihnine etki ediyo.Teşekkürler cevabınız için.. ❤
Of çok korkuyorumNe demek ❤. Bide dr dediki bebeğin zihnine etki ediyo.
Korkma. Korkutmak için demedim benOf çok korkuyorum![]()
Korkma. Korkutmak için demedim ben![]()
Korkma ama içini ferah tut Allahın izniyle bise olmazBir an önce yarın olsun istiyorum![]()
Kesinlikle tedavi edilmeli ihmal etmeden sonuçlarınızı gösterin Dr zaten hemen ilaca başlar. Bebeğe zararı olsa bile tedavi edilmediginde vereceği zarardan daha az olur emin olun. Gebelikte aynı durumla karşılaşan ve ilaç tedavisiyle sağlıklı bebekler dünyaya getiren bir sürü anne var sakın bebeğe zarar verir diye düşünüp ilaclarinizi ihmal etmeyinArkadaslar gebekikte tiroidi yüksek çıkan var mi benim tsh düşük ts3 ts 4 yüksek çıktı ne yapmam lazım ilac kullandınız mı cocuga zarari var mi bilgilerinizi paylasirsaniz coook sevinirim.
Haklisinix zaten icim rahat etmedigi için bende farkli birkac doktora gittim hepsi az calismasi bebekte zeka geriligine cok calismasi dusuge sebep olur dedi fakat şöyle de bir durum var hamilelige bagli olursa 17. haftaya kadar dusecektir dediler ve suan takipteyim dedikleri gibi biraz olsun dusmeye basladi haftaya tekrar test yaptıracağız.Allah hepimizin evladini korusunBir doktora daha gorunmenizde fayda var bebegin gelisimi icin o ilaclar cok onemli ozellikle zeka geriligi bile yapabiliyor bebekte degerleriniz sinirdaysa vermediyse onu bilemem ama ilac kullanmamak daha zararli tiroit rahatsizligi varsa gebelik suresince
Amin insallah.demekki cok yuksek degil degerleriniz.hayirlisiyla kucaginiza alin bebeginiziHaklisinix zaten icim rahat etmedigi için bende farkli birkac doktora gittim hepsi az calismasi bebekte zeka geriligine cok calismasi dusuge sebep olur dedi fakat şöyle de bir durum var hamilelige bagli olursa 17. haftaya kadar dusecektir dediler ve suan takipteyim dedikleri gibi biraz olsun dusmeye basladi haftaya tekrar test yaptıracağız.Allah hepimizin evladini korusun