Aslinda yüksek değil benimde en son gittiğimde 2.7 cikmisti . Bende 12. Haftanın içindeyim. Levotiron kullanıyorum 50 mg . Hiçbir zararı yok tabiki . Değerlerimiz gayet normal sadece ne olur olmaz diye garantiye almak için veriyolarlar ilacı. Korkacak birsey yok, içiniz rahat olsun . Takipliyim bende yarın tekrar kan vericem troid için mesela . Değere göre dozunu ayarliyorlar zaten.Kızlar 25 haftalık hamileyim tahlil yaptırdım 2.7 çıktı doktorum biraz yüksek çıkmış euyhtrox 25 mg diye bir hap verdi günde 1 tane kullan dedi bende kullanmak istemiyorum sizce çok yüksek aranızda bu durumu yaşayan var mı
Ben 6. Haftadan beri kullanıyorum , 2,5 altına inmesi iyi olabilir , bazı kişilerde gebelik tiroidi çıkabiliyor , ilaçla kontrol altına alınıyor, gebelikten sonra geçer muhtemelen :) ayda bir mutlaka kontrol ettirmeyi unutmayın doğurana kadarKızlar 25 haftalık hamileyim tahlil yaptırdım 2.7 çıktı doktorum biraz yüksek çıkmış euyhtrox 25 mg diye bir hap verdi günde 1 tane kullan dedi bende kullanmak istemiyorum sizce çok yüksek aranızda bu durumu yaşayan var mı
Aaa kullanmazsan zararlı asıl gebeliğin en başından beri kullanıyorum.Kızlar 25 haftalık hamileyim tahlil yaptırdım 2.7 çıktı doktorum biraz yüksek çıkmış euyhtrox 25 mg diye bir hap verdi günde 1 tane kullan dedi bende kullanmak istemiyorum sizce çok yüksek aranızda bu durumu yaşayan var mı
O zaman ben en iyisi ilacı kullanayımBen 6. Haftadan beri kullanıyorum , 2,5 altına inmesi iyi olabilir , bazı kişilerde gebelik tiroidi çıkabiliyor , ilaçla kontrol altına alınıyor, gebelikten sonra geçer muhtemelen :) ayda bir mutlaka kontrol ettirmeyi unutmayın doğurana kadar
Bir zararı olursa diyeNeden kullanmak istemiyorsunuz anlamadım. Bebeginize bir zararı yok ve tam aksine bebeğinizi olası zarardan koruyacak. Bebeğin zeka gelişimiyle ilgisi var tiroid hormonunun bu yüzden dengede tutulması gerekiyor. Ayda bir kontrol edilip kan değerine göre doz ayarlaması yapılıyor. Ben de aynı durumdayım. Değer 2.5 altına düşmeli ki zaten sizin çok yüksek de değil 1 ayda ilaç kullanımıyla düşecektir diye düşünüyorum.
Ya ne bilim bir sürü ilaç kullanıyorum hepsi birbiriyle yan etki yapar diye korkuyorum şaşırdım ne yapıcağımıAaa kullanmazsan zararlı asıl gebeliğin en başından beri kullanıyorum.
Haftanın altı günü 25Mg bir gün 50mg tiroit değerniz ve ilaç dozunuz çok düşük yüksek değil.
Ben de kullanayım yapcak bişey yokAslinda yüksek değil benimde en son gittiğimde 2.7 cikmisti . Bende 12. Haftanın içindeyim. Levotiron kullanıyorum 50 mg . Hiçbir zararı yok tabiki . Değerlerimiz gayet normal sadece ne olur olmaz diye garantiye almak için veriyolarlar ilacı. Korkacak birsey yok, içiniz rahat olsun . Takipliyim bende yarın tekrar kan vericem troid için mesela . Değere göre dozunu ayarliyorlar zaten.
Zararı yok merak etmeyin. Kullanılmazsa hipotroid bebeğinize daha çok zarar verir. Zeka geriliği, erken doğum gibi etkileri var bu durumun. Gebelikte tsh yükselis gösterebiliyor ve maalesef önemli oluyor bu yükseliş. İçiniz rahat olsun tsh değeri yüksek çıkan her gebe kullanıyor herhangi bir zararı yok.Bir zararı olursa diye
Tamam çok teşekkür ederim ben kullanayımZararı yok merak etmeyin. Kullanılmazsa hipotroid bebeğinize daha çok zarar verir. Zeka geriliği, erken doğum gibi etkileri var bu durumun. Gebelikte tsh yükselis gösterebiliyor ve maalesef önemli oluyor bu yükseliş. İçiniz rahat olsun tsh değeri yüksek çıkan her gebe kullanıyor herhangi bir zararı yok.
Bizde aynıyız ilaç vitamin bişey olmuyor korkma ve doktorunu dinle.Ya ne bilim bir sürü ilaç kullanıyorum hepsi birbiriyle yan etki yapar diye korkuyorum şaşırdım ne yapıcağımı
Tamam canım teşekkür ederimBizde aynıyız ilaç vitamin bişey olmuyor korkma ve doktorunu dinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?