• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte tetenoz aşısı vurulmayan varmı

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
32
Merhaba arkadaşlar tetenoz aşısı konusunda kararsızım henüz gribimde yenii geçiyor hamileliğinde vurulmayıp sağlıkla doğumu gerçekleşenler yazabilirmi İsteyen herkes sağlıkla kucaklasın bebişlerini 🙏🦋🐬

Merhaba ben olmadım tetenoz aşısı.olmama sebebim biraz farklıydı ama bi sorun olmadı cok şükür🙏

Merhaba ben olmadım tetenoz aşısı.olmama sebebim biraz farklıydı ama bi sorun olmadı cok şükür🙏
Anladım teşekkür ederim benim doktor da 20. Haftadan sonra demişti tam gripp oldum ve şuanda grip yenii geçiyor ateşş yapabilirmiş o sebeple kararsızım yanii grip geçince 21+ larda felan yaptırmam gerekicek uygun olurmu die düşündüm ki tek doz yaptırıcam Nasipse 🙏🐬

ben tek doz yaptırdım sonra araya deprem girdi 2.yi olmadım. sorun olmadı

Hastanede steril şartlarda ve aletlerle doğum yapacaksanız tetanoz aşısının size ne faydası olacak ki? Bizim ülkemizde niye vurulur bilmiyorum.

Bir yabancı arkadaşımla konuşurken konusu açılmıştı. Hamilelere vurulmazmış ülkesinde.

Hastanede steril şartlarda ve aletlerle doğum yapacaksanız tetanoz aşısının size ne faydası olacak ki? Bizim ülkemizde niye vurulur bilmiyorum.

Bir yabancı arkadaşımla konuşurken konusu açılmıştı. Hamilelere vurulmazmış ülkesinde.
Aslına bakarsanız vurulma taraftarı değilim Nasip olursa hastanede yapıcam bende anlamıyorum şuanda hatta gribim antibiotik dahii içemedim vermediler doktorum aşıyı 2 doz öneriyormuş ben yaptırmam 2 doz zatende tek dozdada kararsızım araştırıyorum o sebeple arkadaşım gerçekten haklısın doktorlar dahii 2 ye bölünmüş vaziyette vurulmayanda var vurulanda kafam karıştı insanı strese sokmaktan başka birşey yok bence İNŞALLAH doğru kararı veririm🙏🐬

En son ne zaman tetanoz aşısı vurulmuştunuz? E esragirgin
Belki bağışıklığınız vardır.
Sanırım çocuklukta vuruldum ama şöylede bişey kayınvalidem sürekli çivii paslı işlerle bahce işleriyle uğraşır kendimi bildim bileli ne aşısı var ne bişey umrunda değil Ev sabunuyla yıkayıp geçiyor
Hayır tamam gebelik farklı önemli de 2 doz vurulmucamdan eminim keşke doktorlar önceden uyarsa bu konuda hiç hepsi paraa peşinde ülkeye faydalı olsun isteyen az sayıda genel geçer uygulamar fazla
Tek doz vurulucam olmadı eczaneden alırım 30. Haftada tek doz vurdurup geçerim ALLAH Nasip ederse arkadaşım 🙏🐬

Back