• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte sürekli kahverengi akıntı yaşayanlar

mekselina33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
24
17
3
41
mrb arkadaşlar,baya bir baktım ama böyle bir şikayeti olan kimseyi göremedim.o yüzden bende yazayım dedim.31 haftalık hamileyim.hamileliğimin başından beri kahverengi lekelenme yaşıyorum.hatta 27.haftadan sonra ara ara kırmızı bile geldi.baya koyu kahve olarak geliyor.doktora gidiyorum bişey yok deyip gönderiyorlar.birde farklı farklı doktorlarada gittim.peki neden diyorum dinlen yorma kendini diyorlar.ya korkum şu ki bebekte bir sorun mu var ki allah korusun böyle oluyor.varmı hamileliği boyunca böyle bişey yaşayan.şimdiden sağolun.

Yine cvp yazilmadigina ve benimde forumda böyle bir sorun bulamadığıma göre, böyle birşey bitek ben yaşıyorum ozaman.hayirlisi olsun bakalım. ..

Cnm gecmis olsun hamilelikte lekelenme yasayan cok var benim akrabam bi kizda yasadi saglikli bi kizi var simdi. Ben 7 haftalik hamileyim 1 haftadir yatiyorum kanama yuzunden hayirlisi bakalim.

Cnm gecmis olsun hamilelikte lekelenme yasayan cok var benim akrabam bi kizda yasadi saglikli bi kizi var simdi. Ben 7 haftalik hamileyim 1 haftadir yatiyorum kanama yuzunden hayirlisi bakalim.
Öyle cnm hayırlısı olsun.doktorlari dinlicez mecbur.az kaldı hayirlisiyla.allah yardımcımız olsun hepimizin.

Eğer bende olduğu gibi rahim anomalin varsa bebek oraya sığmaya çalışırken rahimdeki sinirlere baskı yaparak kanatıyor. Bu da erken gebelikte düşüğe yada erken doğuma sebep olabilir. Bu süreçte istirahat etmen gerek. Akıntının kahverengi olması kanamanın az olduğunu gösterir. Kırmızı olursa tehlikeli. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Eğer bende olduğu gibi rahim anomalin varsa bebek oraya sığmaya çalışırken rahimdeki sinirlere baskı yaparak kanatıyor. Bu da erken gebelikte düşüğe yada erken doğuma sebep olabilir. Bu süreçte istirahat etmen gerek. Akıntının kahverengi olması kanamanın az olduğunu gösterir. Kırmızı olursa tehlikeli. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Rahim anomalim olup olmadigi nasil ortaya cikicak cnm usg de belli olur mu ki . Senin rahim filmindemi anlasildi? Inan istirahat etmekten yoruldum :((

Evet doktor ultrasonla bakıp söyledi ama rahim filmi çekilmeden derecesini söyleyemiyormuş. Rahim filmi çekilmek için de çok geç artık bebek var :KK3: sen doktorunu bi zarflasana acaba bende arkuat rahim olabilir mi diye. Daha detaylı inceler belki

Cnm ben daha önce rahim filmide çektirmistim. Olsa söylerdi doktorlar herhalde.ne bilim yine de cvp için çok saol.

Aaa evet o zaman söylerlerdi. O zaman yatmaktan başka çaren yok senin de benim gibi :KK46: olsun onlar sağlıklı olsunlar, sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de yatılır ne olacak ?

benim doktorumun söylediği kan olmadığı sürece çok büyük sıkıntı yok. sarı kahverengi gibi akıntı için çok endişelenme demişti bana ilk haftalarda kanamam olduğunda. kendini çok yorma demişti. çok yürüme gibi.
sizde dinlenme vermiş. böyle sıkıntınız varsa, bebeğiniz için mecbur yatıp dinleneceksiniz. demek ki başka çaresi yok ki bişey dememiş doktorlar.
geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

benim doktorumun söylediği kan olmadığı sürece çok büyük sıkıntı yok. sarı kahverengi gibi akıntı için çok endişelenme demişti bana ilk haftalarda kanamam olduğunda. kendini çok yorma demişti. çok yürüme gibi.
sizde dinlenme vermiş. böyle sıkıntınız varsa, bebeğiniz için mecbur yatıp dinleneceksiniz. demek ki başka çaresi yok ki bişey dememiş doktorlar.
geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Saol cnm.evet yatıp dinlenicem.bebegim sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum tabi.hani bu lekeler çocukta bir sorun olduğunu fln gösterir mi diye merak etmiştim aslında. ..

Benimde 14. Haftada baya bir kanamam olmuştu canım
Sabah kahverengi lekem oldu doktordan sonra kanamam geldi doktor progestan hapı vermişti çok bel agrim oluyordu ilaçtan sonra o bile kalmamıştı sen ilac kullanmiyormusun

Benimde bu ay anormal oldu hep lekelenme oldu bugün kanama başladı kist var sandım doktora gittim kist yok dedi ama gebelik olabilir dedi yalnız durumun kötü dedi neden bu kadar geç kaldın dedi hormon testi istedi kan verdim bugün 3 te çıkacak ama kafam çok karışık çok korkuyorum ne olacak bilmiyorum

Benimde bu ay anormal oldu hep lekelenme oldu bugün kanama başladı kist var sandım doktora gittim kist yok dedi ama gebelik olabilir dedi yalnız durumun kötü dedi neden bu kadar geç kaldın dedi hormon testi istedi kan verdim bugün 3 te çıkacak ama kafam çok karışık çok korkuyorum ne olacak bilmiyorum
Senin durumun daha farklıymis. Nekadar lik hamilesin

Merhaba Kızlar, bende 10.haftadayım. benimde 5.haftada başlayan kahverengi lekelenmeler-kanama oluyor. bugünlerde şükür azaldı ama risk devam ediyor dedi. ilk gittiğim doktorumu değiştirdim ikinci doktorum rahmimde hematom- kesenin yanında kanamalı alan var dedi. geçen hafta gittiğimde küçüldüğünü söyledi ama tabi 1 hafta lekelenmelerin olmaması gerekiyormuş. sakin ol dedi. günde 3 tane progestan ve folidoce kullanıyorum. 3 hafta yattım. bugün işe yeni başladım. bol su içiyorum fırsat buldukça dinleniyorum. sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah. hem içimi ferah tutmaya çalışıyorum.

Back
X