• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gebelikte su azlığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gozdemc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
15
17
3
32
Arkadaşlar 5.5 aylık hamileyim ve suyumun az olduğunu öğrendim. Tedirginim bebeğim daha çok küçük erken doğum için. Bu aylarda başına böyle birşey gelen varmı?

Arkadaşlar 5.5 aylık hamileyim ve suyumun az olduğunu öğrendim. Tedirginim bebeğim daha çok küçük erken doğum için. Bu aylarda başına böyle birşey gelen varmı?
Bu aylarda değil ama 8.ayda yaşamıştım doktorum vişne suyu önermişti bir süre onu içtim doğal vişne ile havuç suyu da demişti ama onu icmedim

benım amca kızım eeken dgurdu sıyı az dıye ama son aylarındaydı sanırım o sıgara kullanıyrdu o yızden olmus dedılerdı sen de ıcıyrsan ıcme dumanından bıle sakın canım ınsallah duzelır

benım amca kızım eeken dgurdu sıyı az dıye ama son aylarındaydı sanırım o sıgara kullanıyrdu o yızden olmus dedılerdı sen de ıcıyrsan ıcme dumanından bıle sakın canım ınsallah duzelır

sigara kullanmıyorum :(

Bu aylarda değil ama 8.ayda yaşamıştım doktorum vişne suyu önermişti bir süre onu içtim doğal vişne ile havuç suyu da demişti ama onu icmedim

7. ayımızı bile doldurmuş olsam en azıdan ama daha 5.5 aylığız. ilk bebegimide düşük yapmıştım aha onun göremedik kalp atışıda duymadık bunu gördük duyduk bu kadar yol kat etmişken bunları duymak beni üzdü.

7. ayımızı bile doldurmuş olsam en azıdan ama daha 5.5 aylığız. ilk bebegimide düşük yapmıştım aha onun göremedik kalp atışıda duymadık bunu gördük duyduk bu kadar yol kat etmişken bunları duymak beni üzdü.
Allah bagislasin canım evladını dua et , güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla doğum yaparsın inşallah korkma

Forumda bircok kez havuc ssuyu icerek suyunu normal seviyeye getiren kisileri okudum canim. Denemekten zarar gelmez dene insaallah faydasi olur.

Ben ilk hamileliğim de suyum un az olması yüzünden 37+1 de suni sancı ile doğurdum 2.500 doğdu bebeğim çok şükür kuveyz e dahi gerek kalmadı ertesi günde taburcu oldum normal doğum la getirdim bebeğimi dünyaya pekte sıkıntı yaşamadım ama bebek için zararı oluyor geç farkedilir se doktorlar biliyor lar bebeğe zararı ne zaman olur sıklıkla hastaneye kontrole gitmeni öneririm birde meyveli gazoz lar onlar çok iyi bebeğin suyuna vitamin minarel katıyor doktor tavsiyesi ile ben bol bol bunu tükettim 37 haftaya kadar gidebildik sonunda sıkmayın canınızı yapabileceğiniz kendinize dikkat edin ve kontrolleri aksatmayın.

RABBİM yardımcınız olsun İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canim benim de 4 aylikken suyum azaldi. Hatta capaya sevk çıkarıldı. Sonra ozelde doktora gittim. Gercekten suyun azalmis yatak istirahati yap, hic bir is yapma yat dedi. Boyle bir hafta yattim ve sonra suyumun azalmasi kesildi. Bol bol dinlen ve ananas ye. Ananas ve hindistan cevizi iyi geliyor.

İlk gebeligimde 6aylikken suyum gelmeye başladı 35 haftaya kadar idare ettik bebegin nefes almasına yetecek kadar kaldığı zaman aldılar havuç suyu öneriyorum hergun taze sık iç çök iyi gelicek. Doktorlar çök su iç diyorlardı içtikçe idrara çıkıp idrarla suyum geliyormuş dikkat et bebek yaşamaz alalım diyen doktora gitme banada aynısını yaptılar iyi bir doktor bul devlet Hastanesinede git

Cnm öncelikle tek doktorun demesiyle kalma farklı bir Dr a daha görün bu tarz şeylerde bazen Dr lar yanilabiliyo yada insanı psikolojik olarak etkiliyo morel morel bozuluyor banada 32hftqya geldiğimde suyun azalmaya başladı umarım yeter erken doğum olmaz demişti dr başka Dr a gittim gerçekten öyleymiş ama stres yapma dedi ki ben sigara felan içmeyen biriyim nette çok arastirdim havuç suyu dediler bol bol da su iç dediler gerçi ben suyumu çok içiyordm olcagi varsa oluyo neyse havuç suyu değilde hergun sabah aksam havuç yedim severim de zaten artık ondan mı ne suyum şükür idare etti dr bile şaşırdı çünkü çok azalma olmustu suyumda 37hftya kadar en son tamamen alanı kalmayınca hareketlerini azalması sonucu 37+4de sezeryanla doğum yaptım şükür bişey olmadı iki gün kuvezde durdu ama erken doğduğu ixin daha dikkatli olduk korkma icini ferah tut havuç ye sikabiliyosan suyunu iç Allah büyük Allah'ım yardımcın olsun

Canım, günde üç litre su içmeye çalış. Faydasını göreceksin, doktorum bana hep bunu önerdi.

O civardayken benimde suyum azalmıştı doktor bol su iç dedi çok su içmeme rağmen . Bakalım 6 aylığız önümüzdeki hafta kontrole gidicem inşallah artmıştır. Ama hiç havuç suyu demedi bana

Canım bol havuç suyu ve zemzem suyu. Bir de uzan su iç sürekli. Düzelir korkma. Ağır iş yapıyorsan suyun azalıyor. Havuç suyunu da küçümseme herkeste işe yarıyor. İlk bebişimde sayesinde 40+1 de doğurdum

Ben ilk hamileliğim de suyum un az olması yüzünden 37+1 de suni sancı ile doğurdum 2.500 doğdu bebeğim çok şükür kuveyz e dahi gerek kalmadı ertesi günde taburcu oldum normal doğum la getirdim bebeğimi dünyaya pekte sıkıntı yaşamadım ama bebek için zararı oluyor geç farkedilir se doktorlar biliyor lar bebeğe zararı ne zaman olur sıklıkla hastaneye kontrole gitmeni öneririm birde meyveli gazoz lar onlar çok iyi bebeğin suyuna vitamin minarel katıyor doktor tavsiyesi ile ben bol bol bunu tükettim 37 haftaya kadar gidebildik sonunda sıkmayın canınızı yapabileceğiniz kendinize dikkat edin ve kontrolleri aksatmayın.

RABBİM yardımcınız olsun İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bana da doktorun 34+0 da suyun sınırda dedi bol su iç dedi ve haftaya bi daha kontrol edicek . Havuç suyu falan da içiyorum bakalım işe yarayacak mı sizin fark edildikten snra ne kadar süre sonra doğum oldu

Bana da doktorun 34+0 da suyun sınırda dedi bol su iç dedi ve haftaya bi daha kontrol edicek . Havuç suyu falan da içiyorum bakalım işe yarayacak mı sizin fark edildikten snra ne kadar süre sonra doğum oldu

35. Farkına varıldı canım ama beni eve yollamadı lar yatırdılar serum taktılar sürekli sıvı verdiler takip ettiler çoğalmadı bebeğim in suyunu tükettiğini söyledi ler

35. Farkına varıldı canım ama beni eve yollamadı lar yatırdılar serum taktılar sürekli sıvı verdiler takip ettiler çoğalmadı bebeğim in suyunu tükettiğini söyledi ler
Bakalım benimki neden sınıra gelmiş salı günü öğrenirim . 37-38. Haftaya kadar idare eder inşallah

Eğer kansızlık sorununuz varsa buda yapıyor muş şimdi yine hamileyim bunda doktorum söyledi bana.
Aaa ne kadar güzel kaç haftalık ? Kansızlık için ilaç kullanıyorum ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum .

Aaa ne kadar güzel kaç haftalık ? Kansızlık için ilaç kullanıyorum ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum .

22+1 olduk bugün :anneadayı:

Ben hiç kullanmadım ilaç ilk in de ama bu doktora göre benden kaynaklı birşey mis bu durum şimdi hem kan ilacı hemde kan sulandırıcı kullanıyorum.

Back