- 2 Mayıs 2018
- 197
- 34
- 98
- 27
- Konu Sahibi Pamuk_prenses_
Hanımlar Sosis salam yasak biliyorum ama Sosis Kızartılmışsada sorun olurmu? Acayip canım çekiyor normalde hiç yemem ama canım çok çekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da çok katı bı doktormus ya bana azıcık tadımlık ye dedi abartmadan ben yedimValla 33. Haftamdayım canım ciğer çekti azcık yiyeyim dedim doktor ona bile kesin bir dille hayır dedi. İşlenmiş gıdalar yasak. Sosis zaten normalde de zararlı ama hamile olunca ekstra dikkat etmenizi istiyorlar toksoplazma yüzünden. Benim de canım çok sosisli istiyor doğursam da doya doya yesem diye zor bekliyorum
Valla kurudum kurudum sushi yemek istiyorum işkembe içmek istiyorum kokoreç yemek ciğer yemek sosisli yemek istiyorum o kadar özledim ki bir de demez mi doğumdan sonra 40 gün daha yok oy ben nerelere gidemmmO da çok katı bı doktormus ya bana azıcık tadımlık ye dedi abartmadan ben yedim
Dur dur bir yere gitmede bilemedim ben bahtın karaymış benim ki azcik ye dadimlik dedi çok şükür canım çektikçe ucundan tirtikliyorum of onlarda daha mı bı lezzetli nedir anlamadım gitti önceden de böyle lezzetliler miydiValla kurudum kurudum sushi yemek istiyorum işkembe içmek istiyorum kokoreç yemek ciğer yemek sosisli yemek istiyorum o kadar özledim ki bir de demez mi doğumdan sonra 40 gün daha yok oy ben nerelere gidemmm
Ben gece acıkınca bi kokoreç söylim de yiyeyim derdim. Şimdi zeytin peynire tamah ediyorum Neyse sağlıcakla doğsun da olsun varsın yemeyeyim biraz daha napayımDur dur bir yere gitmede bilemedim ben bahtın karaymış benim ki azcik ye dadimlik dedi çok şükür canım çektikçe ucundan tirtikliyorum of onlarda daha mı bı lezzetli nedir anlamadım gitti önceden de böyle lezzetliler miydi
Ay inşallah sağlıcakla dogsunlar da gerisi teferruat idare edilirBen gece acıkınca bi kokoreç söylim de yiyeyim derdim. Şimdi zeytin peynire tamah ediyorum Neyse sağlıcakla doğsun da olsun varsın yemeyeyim biraz daha napayım