Gebelikte skolyoz

Akinella

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
68
11
8
41
Arkadaşlar merhaba 29 haftalik gebeyim.3 gun sora kontrolum var.doktorumla henuz nasil bir dpgum olacagini konusmadik ama 5 6 sene once skolyoz teshisi konmustu bana.yani omurga egriligi.dolayisiyla epudural anesteziden cok korkuyorum intermettede sakincali oldugu yaziyo.ama normal dogumda yapabilecegimi dusunmuyorum ne yapacagimi bilemedim.genelde normal olmauacaksa dogum seni genel anestezi deilde epudurale yonlendiriyolar.doguma henuz var ama bu korkulari simdiden yasamaya basladim.

Hiç onlara bulaşma, emin ol, o sancı dünyanın en güzel şeyidir. Öyle saatlerce süren bir durum değil doğum sonrası öncesi falan, zaten kucağına alınca herşeyi unutursun.

Hiç onlara bulaşma, emin ol, o sancı dünyanın en güzel şeyidir. Öyle saatlerce süren bir durum değil doğum sonrası öncesi falan, zaten kucağına alınca herşeyi unutursun.
Aslinda normal dogum istiyorum ama hep cevremde kulaklarimi tikamama ragmen normal sakin dogurma okadar agri cekmeye deymez falan diyolar iyice korkuttular. Ne yapacagimk bilemiyorum

Aslinda normal dogum istiyorum ama hep cevremde kulaklarimi tikamama ragmen normal sakin dogurma okadar agri cekmeye deymez falan diyolar iyice korkuttular. Ne yapacagimk bilemiyorum
Valla gerek sağlık açısından, bakteri vs, gerek anne - bebek ilişkisinden dolayı normal yap derim. Ben 6 saat sancı çektim, o da adet sancısı gibiydi. 15 dakikada 3 ıkınmayla geldi. Doğumhaneye falan çok sakin girdim çıktım. Yürüyüş ve yüzme cidden çok faydalı. Etrafındakilere bakma, kulak asma, ama sezaryene de girme çok ciddi birşey olmadığı sürece.

Valla gerek sağlık açısından, bakteri vs, gerek anne - bebek ilişkisinden dolayı normal yap derim. Ben 6 saat sancı çektim, o da adet sancısı gibiydi. 15 dakikada 3 ıkınmayla geldi. Doğumhaneye falan çok sakin girdim çıktım. Yürüyüş ve yüzme cidden çok faydalı. Etrafındakilere bakma, kulak asma, ama sezaryene de girme çok ciddi birşey olmadığı sürece.
Ne guzel sizin cok kisa surmus.cokta guzel anlatmissiniz hemen oldu bitti gibi ama cevremde okadar cok sey anlattilarki.epudural aneztezi zaten olamam omurilik egriligimden genel aneztezide almak iatemiyorum. Aslinda annem cok rahat dogum yaparsin adetlerim cok sancili gecerdi iyi dayaniyodun onada dayanirsin diyo ama o dogum ani yokmj off dusunemiyorum iste

Düşünme zaten daha çok strese girersin. Gebe okulu var bazı hastanelerde falan git derim, aklında soru işareti kalmaz seni bir nevi doğuma hazırlıyorlar.

Back
X