Canım akıntında amniyon sıvısı olup olmadığına bakmak pahalı ve zahmetli depil ki.. 15dkda belli olan bişi12 haftalik canim yarin kontrolum var kendi dr uma sorcam sivi azalmasi var mi diye acildeki dr sorun gormedi ama pimpirikleniyorum ben..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım akıntında amniyon sıvısı olup olmadığına bakmak pahalı ve zahmetli depil ki.. 15dkda belli olan bişi12 haftalik canim yarin kontrolum var kendi dr uma sorcam sivi azalmasi var mi diye acildeki dr sorun gormedi ama pimpirikleniyorum ben..
ya arkadaşlarbide cinsiyet ne zaman belli olurCanım akıntında amniyon sıvısı olup olmadığına bakmak pahalı ve zahmetli depil ki.. 15dkda belli olan bişi
Malatyada oturuyırum canım sıdettlı akıntım geldıgınde devlet hastanesı acıle gıttım muayne eden dr soyledı bende arastrmadım acıkcası suyu normal deyınceCanım akıntında amniyon sıvısı olup olmadığına bakmak pahalı ve zahmetli depil ki.. 15dkda belli olan bişi
seffaf oluyor berrak oluyoranne adayları bu gebelikte gelen erken sivi rengi kokusu nasil olur internette bikac yazi okudum kadin bunu anlayabilir yaziyo kendine has bi kokusu olurmus ve rengi olurmus bendede var fakat bende mantarda var sabahtan beri kasinti var krem surdum kasintiyi aldi ama akinti var kurtulamadim su mantar dan akintimda var ama akintim bole sari açık sari ve icinde beyaz peynir kesigi gibi parçalar var ve yogun bu şekilde gebelik sivisi olur mu yoksa berrak mi olur
bildigin berrak sumu yani icinde peynir seklinde kesigi gibi küçük şeyler olmuyo degilmi koku nasil oluyoseffaf oluyor berrak oluyor
bnim teyzemde olmustu hatta idrar zanntms cocuk az daha olucekti allah korusun bildigin su gbi bisi iste icinde dedigun syden yokbildigin berrak sumu yani icinde peynir seklinde kesigi gibi küçük şeyler olmuyo degilmi koku nasil oluyo
mantar koku yapiyor evet bendede vardi ilacla gectiarkadaşla doktorumu aradım akinti icin cunku akintim sari ve kokulu olmaya basladi doktor enfeksiyon tekrarlamis mantar enfeksiyonun kremini kullan dedi mantar koku yapar mi bilgisi olan varmi
12. Haftalikken belli oluyir uzman doktor anlayabilir ben 15 haftalukken ogrenmistimmya arkadaşlarbide cinsiyet ne zaman belli olur
ne kadarlik gebeydi Teyzenbnim teyzemde olmustu hatta idrar zanntms cocuk az daha olucekti allah korusun bildigin su gbi bisi iste icinde dedigun syden yok
Son ayina girmsti istene kadarlik gebeydi Teyzen
bu mantar çoğu gebede var heralde ve gecmiyo senin akintin nasildi pekiBendede sürekli akıntı. Suyumu diye sürekli telastaydim haftasonu acil gittim mantar vardı fitilden sonra aşırı ağrı akıntı yanma oldu hatta pembe leke. Doktor mantar ağır olmuş ilacını değiştirelim dedi. Kılcal damarlara baskimi neolmus.dun farklı fitil kullandm gece uyuyamadm yanma oldu. Akıntı yeşil sarı şeffaf derken bebeğin Suyumu diye de kendmi strese soktugum oluyor
Afedersin ama baya açık yeşil kıvamlı. Bazen şeffaf. Iccamasrda yeşil renk kalıntı birakiyor. Idrarda parca parca aktigi oluyor.Beyaz sarımtırak derken en son fitilden sonra pembe leke oldu kılcal damarlardan olmuş. Açık oldu ama baya sıkıntı verici 14.haftamdan beri böyle. Artık ağrı sancı yapmaya başladı son dönemde alt bölgedebu mantar çoğu gebede var heralde ve gecmiyo senin akintin nasildi peki
aynen evt benimde camasirimda kalıntılar var aynı senin anlattıgin gibi peki suan nasılsınAfedersin ama baya açık yeşil kıvamlı. Bazen şeffaf. Iccamasrda yeşil renk kalıntı birakiyor. Idrarda parca parca aktigi oluyor.Beyaz sarımtırak derken en son fitilden sonra pembe leke oldu kılcal damarlardan olmuş. Açık oldu ama baya sıkıntı verici 14.haftamdan beri böyle. Artık ağrı sancı yapmaya başladı son dönemde alt bölgede
Fitili değiştirdi doktor. Dün gece kullandm gece yanma acı yaptı. Gün içinde iyiydim ilacın kalintisiyla geldi. 3 gün kullanacakmisim inşallah geçer artık çok skldimaynen evt benimde camasirimda kalıntılar var aynı senin anlattıgin gibi peki suan nasılsın