Gebelikte sivi azalmasi olursa ne zaman olabilir

Canım akıntında amniyon sıvısı olup olmadığına bakmak pahalı ve zahmetli depil ki.. 15dkda belli olan bişi
Malatyada oturuyırum canım sıdettlı akıntım geldıgınde devlet hastanesı acıle gıttım muayne eden dr soyledı bende arastrmadım acıkcası suyu normal deyınce

arkadaşla doktorumu aradım akinti icin cunku akintim sari ve kokulu olmaya basladi doktor enfeksiyon tekrarlamis mantar enfeksiyonun kremini kullan dedi mantar koku yapar mi bilgisi olan varmi

Cınsıyet ne zaman bellı olur dıye sormussun brnım dr ıkı hafta sonra tahmını bısr soylerım dedı ama yanılma payı olabılıyormus

anne adayları bu gebelikte gelen erken sivi rengi kokusu nasil olur internette bikac yazi okudum kadin bunu anlayabilir yaziyo kendine has bi kokusu olurmus ve rengi olurmus bendede var fakat bende mantarda var sabahtan beri kasinti var krem surdum kasintiyi aldi ama akinti var kurtulamadim su mantar dan akintimda var ama akintim bole sari açık sari ve icinde beyaz peynir kesigi gibi parçalar var ve yogun bu şekilde gebelik sivisi olur mu yoksa berrak mi olur

bu arada mantardan nasil kurtulabilirim bilgisi olaan varsa solesin ilac fitil krem kullaniyorum 10 gun sonra tekrarliyodoktorum bidahaki kontrolümde tahlil yapcaz kronik olabilir gebelikte durumu tetikleyebilir dedi ilac fayda etmiyi gebelikte kullanilan dogal urunler varmi cunku internette bu yontemleri kullanarak mantardan cok kurtulan varmış am gebelikte zararli olabilir mi bilen varsa yardimci olsun lutfen

anne adayları bu gebelikte gelen erken sivi rengi kokusu nasil olur internette bikac yazi okudum kadin bunu anlayabilir yaziyo kendine has bi kokusu olurmus ve rengi olurmus bendede var fakat bende mantarda var sabahtan beri kasinti var krem surdum kasintiyi aldi ama akinti var kurtulamadim su mantar dan akintimda var ama akintim bole sari açık sari ve icinde beyaz peynir kesigi gibi parçalar var ve yogun bu şekilde gebelik sivisi olur mu yoksa berrak mi olur
seffaf oluyor berrak oluyor

Bendede sürekli akıntı. Suyumu diye sürekli telastaydim haftasonu acil gittim mantar vardı fitilden sonra aşırı ağrı akıntı yanma oldu hatta pembe leke. Doktor mantar ağır olmuş ilacını değiştirelim dedi. Kılcal damarlara baskimi neolmus.dun farklı fitil kullandm gece uyuyamadm yanma oldu. Akıntı yeşil sarı şeffaf derken bebeğin Suyumu diye de kendmi strese soktugum oluyor :KK43:

Bendede sürekli akıntı. Suyumu diye sürekli telastaydim haftasonu acil gittim mantar vardı fitilden sonra aşırı ağrı akıntı yanma oldu hatta pembe leke. Doktor mantar ağır olmuş ilacını değiştirelim dedi. Kılcal damarlara baskimi neolmus.dun farklı fitil kullandm gece uyuyamadm yanma oldu. Akıntı yeşil sarı şeffaf derken bebeğin Suyumu diye de kendmi strese soktugum oluyor :KK43:
bu mantar çoğu gebede var heralde ve gecmiyo senin akintin nasildi peki

bu mantar çoğu gebede var heralde ve gecmiyo senin akintin nasildi peki
Afedersin ama baya açık yeşil kıvamlı. Bazen şeffaf. Iccamasrda yeşil renk kalıntı birakiyor. Idrarda parca parca aktigi oluyor.Beyaz sarımtırak derken en son fitilden sonra pembe leke oldu kılcal damarlardan olmuş. Açık oldu ama baya sıkıntı verici 14.haftamdan beri böyle. Artık ağrı sancı yapmaya başladı son dönemde alt bölgede

Afedersin ama baya açık yeşil kıvamlı. Bazen şeffaf. Iccamasrda yeşil renk kalıntı birakiyor. Idrarda parca parca aktigi oluyor.Beyaz sarımtırak derken en son fitilden sonra pembe leke oldu kılcal damarlardan olmuş. Açık oldu ama baya sıkıntı verici 14.haftamdan beri böyle. Artık ağrı sancı yapmaya başladı son dönemde alt bölgede
aynen evt benimde camasirimda kalıntılar var aynı senin anlattıgin gibi peki suan nasılsın

aynen evt benimde camasirimda kalıntılar var aynı senin anlattıgin gibi peki suan nasılsın
Fitili değiştirdi doktor. Dün gece kullandm gece yanma acı yaptı. Gün içinde iyiydim ilacın kalintisiyla geldi. 3 gün kullanacakmisim inşallah geçer artık çok skldim :KK43:

X