Gebelikte sivi azalmasi olursa ne zaman olabilir

tgc123456

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
114
37
arkadaslar 8 haftalik gebeyim sulu akintim var bugun başladı aşırı degil ama var akintim bu haftada sıvı azalmasi olurmu carsamba kontrolulm vardı hersey normal di cok sukur fakat bugun akintim oldu bu akintilar normal midir bu haftada sivi azalmasi olur mu bilgisi olan varsa beni aydinlatirsa sevinirim

bendede ayni sey oluyor bnde en az denin kadar mrakliym ins yardmci olurlar bize

normal kizlar hormonlar yukselince akinti artiyor.bebekde sivi azligi 5.6 ayda belli olur testlerde bol bol su icin daha cok erken kafaniza bunlari takmayin kahverengi akinti ve kanma yoksa bu donemde baska sorun olmaz

normal kizlar hormonlar yukselince akinti artiyor.bebekde sivi azligi 5.6 ayda belli olur testlerde bol bol su icin daha cok erken kafaniza bunlari takmayin kahverengi akinti ve kanma yoksa bu donemde baska sorun olmaz
saol cnm icimi rahatlattin ilk gebeligim birazda pinpirikliyimdir cok kafama takılıyo cok saol

bide bende mantar var beyaz akinti vardi bide kasinti ilac kullaniyorum tekrarliyo onun etkisiyle akintimda artis olabilir mi doktor bidahaki kontrolum 2 hafta sonra belirtiler gecmezse kultur aliriz dedi

olabilir canim bence hormonlardan akinti fazlalasiyor.ben iki cocuk annesiyim birde dusuk yapmis biriyim.hamileliginin keyfini cikar boyle seyleri sorun etme.allahim bebeklerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip Etsi insallah darisi benim basima

Pazar gunu sirf bu yuzden kadin dogum acille gittim.sabah uyandim wc ye gitmek icin yarim su barrdagi kadar su seklinde seffaf akintim geldi hemrn dr gittim bebegin amniyo sivisidir diye dr bunun ancak testlerle anlasildigini bu testlerinede pahali oldugunu soyledi ultrsonda kalp atisini gordu bebegin suan suyu var dedi bende bol bol su tuketmeye calisiyorum saglikli gunler diliyorum...

kac haftalik gebesin

cnm omer Arife amin cok saol bilgilendurdigin icin allah hepimizin gonlune göre versin

Dr dan yenı geldım canım cok sukur suyunda azalma gormedı progestan 200mg dusuk onleyıcı ılac kullanıyorum onun sebep olabılecegını en aaz 3lt su tuketımı amnıyo sıvıyı arttırdıgını soyledı..

sende düşük tehlikesimi vardi cnm ilac yoksa kullanilmasi gereken bi ilacmi gebelikte cunku doktorum ilac vs vermedi vitamin ve demir ilacindan baska

buarada akintim suan yok su gibi fakat kasinti ve mantar sebebi olan akinti gelmeye basladi yine heralde enfeksiyondan dolayı akinti oldu suan travazol kullaniyorum doktor vermisti onu kullaniyorum

yazin dusuk yaptim ondada dusuk hapi kullniyodum kanamm oluyodu bundada kullnyorum gunde 3 tane dusuk tehlikesi olan herkese veriliyo bu ilac akinti yapabiliyomus ole dedi dr um... bu arada 4 yasinda kizim var ona 7.5 aylik hamile iken mantar olmustu akinti oluyodu surekli rahatsiz edici sekilde bir hafta on gun srmustu sonradi gecti cok sukur tekrarlamadi

anladim cnm bende ki mantar tekrarliyo surekli doktora gittiğimde gecen çarşamba bidaha tekrarlarsa tahlil yapariz dedi bakalim bu sefer dicem tahlil yapilcak bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…