• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte @şiskinlik @mide ağrısı

ss1213

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
32
5
36
31
9 haftalık gebeyim ama yaklaşik 1 aydır inanılmaz mide ağrısı ve şiskinligim var gaz yapmasın diye hiçbişey yemiyorum ama ne yesem ölecek gibi midem agriyip şisiyor Dr . İlaç verdi gaviskon ve bı hap oprimol gibi bişey gaviskon içince direk kusuyorum diğeri de bitmek üzere ama hiç fayda görmedim ne zaman geçer bu ağrı yada ne yapayim

aynı sorun bendede var şişkinliğe dayanmaya çalışıyorum 8 aylık hamile gibi geziyorum ama 7 haftalık hamileyim aslında ama midem o kadar bulanıyordu ki metpamid verdi onu içiyorum iyi geliyor başkada ilaçlar içmek istemediğimden dayanmaya çalışıyorum

aynı sorun bendede var şişkinliğe dayanmaya çalışıyorum 8 aylık hamile gibi geziyorum ama 7 haftalık hamileyim aslında ama midem o kadar bulanıyordu ki metpamid verdi onu içiyorum iyi geliyor başkada ilaçlar içmek istemediğimden dayanmaya çalışıyorum
Benimde iki gün geçti adetim 4 gündür mide yanması ama ne yanma ve bi gece şiddetli ağrı yaşadım hiç ihtimal vermiyorken okuduklarıma şaşırdım acaba hamilemiyım diye.ben üç gebeliğimdede son aylarda yanma ekşime yaşardım bunu ilk defa duydum bu postta.İnşaallah tez zamanda şifa bulursunuz çok zor bir durum ben bi sefer bile mide bulantısı ağrısı olmadan geçirirdim ilk ayları

Back