Doğuma Hazırlık Gebelikte sırt ağrısı (skolyoz)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SeseSesilia

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
673
424
27
Kızlar merhaba. 21 haftalık hamileyim ve çocukluğumdan beri sırtımda skolyoz var fakat ilerlemiyor. Omuriliğimde sağa doğru sapma var ve normalde de çok kulunçlarım olur ve ağrılarım olur ama hamileliğimden beri 2 küregimin altında tam o sapmanın olduğu hizada sağ ve sol taraflı ağrılarım var. Öyle ağrıları derin nefes alinca ya da yatakta dönünce ağlayasım geliyor. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama herhangi bi röntgen vs yapamayacakları için gitmiyorum. Bu durumda olan var mı? Ne yaparak bu acıyı hafifletebilirim?

Yogada Sırt için hareketler var ancak hepsi hamilelikte yapılmayabilir bir fizyoterapist ile görüşmek lazım canım bende de var sola eğik benim de gitmeyi düşünüyorum

Yogada Sırt için hareketler var ancak hepsi hamilelikte yapılmayabilir bir fizyoterapist ile görüşmek lazım canım bende de var sola eğik benim de gitmeyi düşünüyorum
Bu aralar daha iyiyim arada bir cok fena oluyor ne yatınca geçiyor ne kalkınca. Bakalım ben de gitmeyi düşünüyorum aslında ama şu aylarda bitek sirt kaslarini claistirabilirsin oturduğun yerden dedi doktor

Ben grip asisi oldum hamileliklerde ve tetanoz. Yurt disinda yasiyorum ( Amerika)
Teşekkür ederiz canım bilgi verdiğin için bende grip aşısı olacak gibiyim
Benğm de öyle özele gittiğim için gitme gereği görmedim Bir sorun çıkar mı sizce?
Sorun çıkmaz bence gidip onlara iş çıkarmadığmz için memnun bile olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…