Çok güzel yazmışsınız kesinlikle bende uzaklaşmak istiyorum.Ama öyle bir adam ki 20dakika sonra gel hadi kahve içmeye gidelim diyip gezmeye götürmek istiyor ve problemlerimiz çözülmüyor ben suratsız küs bir şeyler olmuyor.Erkeğin dengeli ve sakin olması önemli ama benden daha hamile gibi davranıyor zoruma gidende bu zaten.Doğumdan sonra daha zor olcağını düşünüyorum o yüzden boşanmak istiyorumBu süreci oturup iyi dusunmeniz gerekiyor. Doğumdan sonra da evdeki bu huzursuzluk devam ederse bebeğin psikolojik gelişimi açısından iyi olmaz. Gebelikte hormonların etkisiyle tahammül seviyesi düşüyor o yüzden baba adayına düşen görev büyük. Eşinizin bazı durumlarda daha anlayışlı olması gerekiyor. İmkanınız varsa bir aile terapistinden yardım almanızi tavsiye ederim. Ya da birkaç gün birbirinizden uzak kalıp sonraki süreci düşünüp karar vermek faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Seks hayatı sekteye uğrayınca erkekler çekilmez oluyor, bebek 2 yaşına gelsin hala düşünüyorsanız boşanın ama bu kadar hormon arasında mantıklı kararlar verilemeyebilir ki öncesinde anlaşabiliyormuşsunuz.Merhaba kızlar korkunç bi hamilelik geçiriyorum.Eşimle iyi anlaşabilen ben artık birbirimizi boğmamak için zor duruyoruz.Beddualar öl gebeler havalarsa uçuyor 26haftalık hamileyim sürekli ağlama krizlerim öfke nöbetlerim oluyor en ufak şeyden tartışma kavga ve hırpalanmalarımız oluyor.Dava açıp boşanmayı düşünüyorum.Eşimde sakin bir insan değil ama birimiz birimize zarar verecek duruma geldik.Doğum yapınca boşanırız demeye başladı.Normalde 14senedir beraberiz anlaşıyorduk ve aşık gibi yaşıyorduk.Değilmişizz bebeğime zarar gelir mi bu kadae öfkeden bir şey olacak diye ödüm kopuyor birimizin bedduası tutacak diye korkuyorum.Bebeğimin daha fazla etkilenmesini istemiyorum.Doğmadan ailesinden nefret ettiBu tarz şeyler yaşayanlar oldu mu
Boşanıp da ekmeğine yağ sürme arkadaşım bebeği kucağına at görsün dünya kaç bucakmışÇok güzel yazmışsınız kesinlikle bende uzaklaşmak istiyorum.Ama öyle bir adam ki 20dakika sonra gel hadi kahve içmeye gidelim diyip gezmeye götürmek istiyor ve problemlerimiz çözülmüyor ben suratsız küs bir şeyler olmuyor.Erkeğin dengeli ve sakin olması önemli ama benden daha hamile gibi davranıyor zoruma gidende bu zaten.Doğumdan sonra daha zor olcağını düşünüyorum o yüzden boşanmak istiyorum
Seks konusundada düzenli bir şekilde yapıyoruz o halimizle böyleyiz.Annesine gitse biraz ayrı kalsak iyi gelir mi acabaSeks hayatı sekteye uğrayınca erkekler çekilmez oluyor, bebek 2 yaşına gelsin hala düşünüyorsanız boşanın ama bu kadar hormon arasında mantıklı kararlar verilemeyebilir ki öncesinde anlaşabiliyormuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?