Gebelikte silik çizgi

suna soysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
39
1
1
17
Merhaba kizlar yaklaşık iliskim uzerinden 1 ay felan gecti adetim 7 gun gecikti 10 gundur felan 2 gunde bir erken gebelik testi yapiyorum surekli silik cikiyor bu ne demek bilen varmi acaba

Eklentiler

• 1000044454.webp
    1000044454.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba kizlar yaklaşık iliskim uzerinden 1 ay felan gecti adetim 7 gun gecikti 10 gundur felan 2 gunde bir erken gebelik testi yapiyorum surekli silik cikiyor bu ne demek bilen varmi acaba
1 ay onceki iliskiden hamile kalsan o testin kipkirmizi olmasi lazımdı. Gebelik oldugunu düşünmüyorum. Silikte pek gözükmuyor telefonun ekran parlakligini acip oyle baktım. Arkadasin dedigi gibi kuruma cizgisi olabilir.

1 ay onceki iliskiden hamile kalsan o testin kipkirmizi olmasi lazımdı. Gebelik oldugunu düşünmüyorum. Silikte pek gözükmuyor telefonun ekran parlakligini acip oyle baktım. Arkadasin dedigi gibi kuruma cizgisi olabilir.
3 dkk da cikti ama kuruma cizgisi 3 dakikada cikmaz diye biliyorum telefonumun kamerasi kotu normalde gorunuyor ve belirtilerimde var bi onceki gebeligimde cok gogus agrim vardi normalde gogsum hic agrimaz yurusem agriyor hamile kalinca ama bilemedim biraz daha bekleyeyim kan vereceğim

İlişki üzerinden 1 ay geçtiyse ve bir daha ilişki olmadıysa kıpkırmızı çıkması lazımdı. Eğer öyleyse test hatalıdır

Back
X