- 16 Ekim 2024
- 15
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi lazkiziii61
Canım gecikmem olmadı aslında adet olacağım gün olmadım ama kasıklarım ağrıyordu genelde olduğum zaman ağrırdı göğüslerimde basınca acıyodu belim ağrıyordu başka da bi belirtim olmadı kan verdim bugün 6 da sonucunu alıcam inşallah hamileyimdirEvet hayırlı olsun canim var gibi duruyor belirtilerin neydi kac gun gecikme oldu
O saate kalmadan cikar enabizdan kontrol edin mutlaka bildir merak ettim benim regli 5 gun gecikti test silik çizgi cikti sonra kayboldu var yok bilmiyorum Türkiye de yaşamıyorum o yüzden kan verme gibi sansim yok 5 gün gecikme var olsa net cikardi diyorum neden regli gelmiyor kafamda acayip sorular dua et banaCanım gecikmem olmadı aslında adet olacağım gün olmadım ama kasıklarım ağrıyordu genelde olduğum zaman ağrırdı göğüslerimde basınca acıyodu belim ağrıyordu başka da bi belirtim olmadı kan verdim bugün 6 da sonucunu alıcam inşallah hamileyimdir
İnşallah hamilesinizdir dua edicem mutlakaO saate kalmadan cikar enabizdan kontrol edin mutlaka bildir merak ettim benim regli 5 gun gecikti test silik çizgi cikti sonra kayboldu var yok bilmiyorum Türkiye de yaşamıyorum o yüzden kan verme gibi sansim yok 5 gün gecikme var olsa net cikardi diyorum neden regli gelmiyor kafamda acayip sorular dua et bana
Bende sana dua edicem var yok mutlaka bildircem sende bildir cnmİnşallah hamilesinizdir dua edicem mutlaka
Peki öğrenir öğrenmez mutlaka yazacağımBende sana dua edicem var yok mutlaka bildircem sende bildir cnm
Canım hamileyimBende sana dua edicem var yok mutlaka bildircem sende bildir cnm
Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah inan cok sevindimCanım hamileyim
Amin canım Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah inan cok sevindim
Benim düşük ile sonuclandi canimAmin canım Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah