- 7 Aralık 2023
- 9
- 2
- 26
- Konu Sahibi suledemirr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Femara kullandıktan sonra yumurtlama görmediniz mi? Neden tarlusal kullandınız?Merhabalar çok merak içerisindeyim hamile kalmak için tedavi görüyorum femara kullandım sonra adet söksün diye tarlusal kullandım tarlusala başladıktan sonra 11 gün geçti adet olmadım gebelik testi yaptım sonuç bu nedir acaba
Femarayı yumurtam büyüsün diye kullandım sonrada adet görmek için tarlusal kullandımFemara kullandıktan sonra yumurtlama görmediniz mi? Neden tarlusal kullandınız?
Tarlusala başladığım günden sayıyorum bugün 11 günNe kadar sürede çıktı
Yüksek ohtimalle hamilesiniz ne kadar sürede çıktı ikinci cizgi adette olmamissiniz sokturucu bittikten sonra hemen bence kan verin ve tarlusal.konusunda doktorq danisinTarlusala başladığım günden sayıyorum bugün 11 gün
Femara yumurtaları zenginleştirip büyütüyor büyük ihtimalle yumurtlayıp hamile kalmışsınız. Keşke tarlusal kullanmasaymışsınız. Yarı. Kan verin bence beklemeyin hiçFemarayı yumurtam büyüsün diye kullandım sonrada adet görmek için tarlusal kullandım
Çok teşekkürler için rahat etmediği için yarın kan vereceğim zatenYüksek ohtimalle hamilesiniz ne kadar sürede çıktı ikinci cizgi adette olmamissiniz sokturucu bittikten sonra hemen bence kan verin ve tarlusal.konusunda doktorq danisin
Doktorum verdi tarlusalı bir zararı yok diyorlar ama bilmiyorum emın olamadığım için yarın gidip sağlık ocağında kan vereceğim teşekkurlerFemara yumurtaları zenginleştirip büyütüyor büyük ihtimalle yumurtlayıp hamile kalmışsınız. Keşke tarlusal kullanmasaymışsınız. Yarı. Kan verin bence beklemeyin hiç
Benim doktorum sadece duphaston gebeysen zararı olmaz demişti. Her şey gönlünüzce olsunDoktorum verdi tarlusalı bir zararı yok diyorlar ama bilmiyorum emın olamadığım için yarın gidip sağlık ocağında kan vereceğim teşekkurler
Hepımızin insallahBenim doktorum sadece duphaston gebeysen zararı olmaz demişti. Her şey gönlünüzce olsun
İnşallah olumlu sonuç alirsin sonuçtan bizleride haberdar etmeyi unutmaÇok teşekkürler için rahat etmediği için yarın kan vereceğim zaten
Yüksek ihtimalle hamilesinizzMerhabalar çok merak içerisindeyim hamile kalmak için tedavi görüyorum femara kullandım sonra adet söksün diye tarlusal kullandım tarlusala başladıktan sonra 11 gün geçti adet olmadım gebelik testi yaptım sonuç bu nedir acaba
İnşallah tüm dilekleriniz için teşekkür ederim 3 yıldır beklıyordum tabıkı ederımİnşallah olumlu sonuç alirsin sonuçtan bizleride haberdar etmeyi unutma
İnşallah öyledir tahlıl verdim sonucunu beklıyorumYüksek ihtimalle hamilesinizz
Allah dileyip isteyen , bakabilecek olan kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşallah içinde bizleri de. Biz de aynı şekilde 2 yıldır bekliyoruzİnşallah tüm dilekleriniz için teşekkür ederim 3 yıldır beklıyordum tabıkı ederım
İnşallah isteyen herkese nasip olsun dualarımızdan eksik etmeyelimAllah dileyip isteyen , bakabilecek olan kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşallah içinde bizleri de. Biz de aynı şekilde 2 yıldır bekliyoruz