Gebelikte silik çizgi

suledemirr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
9
2
26
Merhabalar çok merak içerisindeyim hamile kalmak için tedavi görüyorum femara kullandım sonra adet söksün diye tarlusal kullandım tarlusala başladıktan sonra 11 gün geçti adet olmadım gebelik testi yaptım sonuç bu nedir acaba

Eklentiler

• IMG_7422.jpeg
    IMG_7422.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 150
Merhabalar çok merak içerisindeyim hamile kalmak için tedavi görüyorum femara kullandım sonra adet söksün diye tarlusal kullandım tarlusala başladıktan sonra 11 gün geçti adet olmadım gebelik testi yaptım sonuç bu nedir acaba
Femara kullandıktan sonra yumurtlama görmediniz mi? Neden tarlusal kullandınız?

Femarayı yumurtam büyüsün diye kullandım sonrada adet görmek için tarlusal kullandım
Femara yumurtaları zenginleştirip büyütüyor büyük ihtimalle yumurtlayıp hamile kalmışsınız. Keşke tarlusal kullanmasaymışsınız. Yarı. Kan verin bence beklemeyin hiç

Femara yumurtaları zenginleştirip büyütüyor büyük ihtimalle yumurtlayıp hamile kalmışsınız. Keşke tarlusal kullanmasaymışsınız. Yarı. Kan verin bence beklemeyin hiç
Doktorum verdi tarlusalı bir zararı yok diyorlar ama bilmiyorum emın olamadığım için yarın gidip sağlık ocağında kan vereceğim teşekkurler

Doktorum verdi tarlusalı bir zararı yok diyorlar ama bilmiyorum emın olamadığım için yarın gidip sağlık ocağında kan vereceğim teşekkurler
Benim doktorum sadece duphaston gebeysen zararı olmaz demişti. Her şey gönlünüzce olsun

20231208_155205.jpg
kızlar merhaba , adetime 9 gün kaldı az önce test yaptım çok belli olmuyor ama dikkatli baktığınızda sanki belirli belirsiz bir hayalet çizgi var gibi sizce de öyle mi? Yorumlanabilir misiniz?
20231208_155709.jpg

Eklentiler

• 20231208_155205.jpg
    20231208_155205.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 93
Suan ya hep ya hic teorisi gecerli. Ya bebeginiz düser ya da sağlıklı ilerler. Bu ilac nedeniyle bir arıza olmaz. İnsallah gebesinizdir ve sağlıkla ilerler

X