• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte silik çizgi

Ayse41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
51
18
38
30
Merhaba kızlar. Adet tarihime 6 gün var bugün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı hamile olanlar veya konuyla ilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

Resmini atabilir misin?
IMG-20171123-WA0002.jpeg

Canım günlerdir kasiklarima ara ara şiddetli sancılar giriyor. İlişkimin üzerinden daha 15 gün geçti ve ilişkiden 2 gün sonra yumurtam catladi. Yani 13 günlük bebek çıkar mi testte

Adetim 1 hafta geçti testim ikinci çizgi silik çıktı negatif olsa hiçbirşey çıkmaması gerekmiyor mu hamile olabilir miyim ins öyledir çok kafam karışık kızlar böyle olan var mı

Canım benim adetime 6 gün kala çıktı çünkü yumurtam adetten hemen sonra çatlamış. Evet silik olmasının sebebi daha yeni :) yarın kan testi yaptır inşallah hamilesindir. Ben de dün ogrendim hamile oldugumu

Adetim 1 hafta geçti testim ikinci çizgi silik çıktı negatif olsa hiçbirşey çıkmaması gerekmiyor mu hamile olabilir miyim ins öyledir çok kafam karışık kızlar böyle olan var mı
Silik çıktıysa hamilelik vardır.. Geç döllenme olduysa o yüzden silik çıkabilir.
Testin resmi var mı?

Canım benim adetime 6 gün kala çıktı çünkü yumurtam adetten hemen sonra çatlamış. Evet silik olmasının sebebi daha yeni :) yarın kan testi yaptır inşallah hamilesindir. Ben de dün ogrendim hamile oldugumu
Çok sevindim canım senin adına..

Back