Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmini atabilir misin?
Bukadar kısa sürede çıkar mı. Kuzenimin de adet tarihine 7 gün kala çıkmıştı.Teste göre hamilesin canım. Yarın bi kan testi yaptır..
Canım kaşıklarim aşırı ağrıyor hamile isem bu düşük tehlikesi oldugunuBukadar kısa sürede çıkar mı. Kuzenimin de adet tarihine 7 gün kala çıkmıştı.
Bazı testler hassas olabiliyor ..kişiden kişiye görede değişebiliyor..kan testi yaptır yarın ..o daha kesin sonuç verir..Bukadar kısa sürede çıkar mı. Kuzenimin de adet tarihine 7 gün kala çıkmıştı.
Testin resmini atarmısınAdetim 1 hafta geçti testim ikinci çizgi silik çıktı negatif olsa hiçbirşey çıkmaması gerekmiyor mu hamile olabilir miyim ins öyledir çok kafam karışık kızlar böyle olan var mı
Silik çıktıysa hamilelik vardır.. Geç döllenme olduysa o yüzden silik çıkabilir.Adetim 1 hafta geçti testim ikinci çizgi silik çıktı negatif olsa hiçbirşey çıkmaması gerekmiyor mu hamile olabilir miyim ins öyledir çok kafam karışık kızlar böyle olan var mı
Çok sevindim canım senin adına..Canım benim adetime 6 gün kala çıktı çünkü yumurtam adetten hemen sonra çatlamış. Evet silik olmasının sebebi daha yeni :) yarın kan testi yaptır inşallah hamilesindir. Ben de dün ogrendim hamile oldugumu
Sanki gebelik var gibi yarın ilk idrar ile birdaha yapın bence.. Kan testi yaptırın ve de..
Testi sabah ilk idrarla tekrarla canım..çizgi beyaz çıkmış test bozuk olabilir..
Çok teşekkür ederim canım sen de istiyor musun yada hamile misinÇok sevindim canım senin adına..