Kimyasal gebelik muhtemelenMerhabalar, ben adetim her zaman düzenlidir adete bir gün kala kasık ağrılarım batma şeklinde oluyordu evde test yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Akşamına özel hastanede test yaptırdım 12.42 çıktı. Ertesi gün sabah adet olacağım gün kahverengi lekeler geldi yerleşme kanaması diye düşündüm ama yine de kadın doğuma gittim beta hcg 12.66 çıktı. Adet 3 gün gecikti ve 3. Günün sabahında adet oldum gebelik testinde halen çizgi silik çıkıyor ama silik çizgi biraz daha azaldı sizce nedir?
Kimyasal gebelik geçirmişsin canım çok geçmiş olsunMerhabalar, ben adetim her zaman düzenlidir adete bir gün kala kasık ağrılarım batma şeklinde oluyordu evde test yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Akşamına özel hastanede test yaptırdım 12.42 çıktı. Ertesi gün sabah adet olacağım gün kahverengi lekeler geldi yerleşme kanaması diye düşündüm ama yine de kadın doğuma gittim beta hcg 12.66 çıktı. Adet 3 gün gecikti ve 3. Günün sabahında adet oldum gebelik testinde halen çizgi silik çıkıyor ama silik çizgi biraz daha azaldı sizce nedir?
Teşekkür ederim ilk defa böyle bir şeyi duydum umarım sonrası için tekrarlanmazKimyasal gebelik geçirmişsin canım çok geçmiş olsun
Anladım teşekkür ederimKimyasal gebelik muhtemelen
İnşallah tekrarlamaz canım sen yine 2 gün sonra kan verTeşekkür ederim ilk defa böyle bir şeyi duydum umarım sonrası için tekrarlanmaz
Kan testini tekrarla inşallah kimyasal değildir de yükselme olmuşturAnladım teşekkür ederim
İnşallah mutlaka yaparım ama bana da kimyasal gibi geldi hayırlısı olsun artık :)Kan testini tekrarla inşallah kimyasal değildir de yükselme olmuştur
Tamamdır çok teşekkür ederim:)İnşallah tekrarlamaz canım sen yine 2 gün sonra kan ver
Yok gibi camim inşallah vardirbenimkine de bakar mısınız?
Basbaya var gibi kan verdin mi1.5 yıldır evliyim pcos var bende düzensizdi adetlerim ama 2 3 aydır düzenli oluyorum günleri güzel değerlendirdik eşimle şu an normal şartlarda 5 gün var adetime sabah ilk idrarla yaptım testi ama 20 25 dk sonra baktım böyleydi sizce gebelik var mı ?
Eki Görüntüle 3234256
Daha kan vermedim adetimin gecmesini bekliyorum eger ki adet gormezsem veririm diye dusundum bu sabahta kaset test yaptim negatif cikti cok kararsiz kaldimBasbaya var gibi kan verdin mi
Bildiğim kadarıyla testte 5. dkdan sonraki sonuç doğru olmuyor maalesef1.5 yıldır evliyim pcos var bende düzensizdi adetlerim ama 2 3 aydır düzenli oluyorum günleri güzel değerlendirdik eşimle şu an normal şartlarda 5 gün var adetime sabah ilk idrarla yaptım testi ama 20 25 dk sonra baktım böyleydi sizce gebelik var mı ?
Eki Görüntüle 3234256
Evet benim de aklim karisti o yuzdenBildiğim kadarıyla testte 5. dkdan sonraki sonuç doğru olmuyor maalesef
Kimyasal geçirdin bende 2 ay üst üste yaşadım maalesefMerhabalar, ben adetim her zaman düzenlidir adete bir gün kala kasık ağrılarım batma şeklinde oluyordu evde test yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Akşamına özel hastanede test yaptırdım 12.42 çıktı. Ertesi gün sabah adet olacağım gün kahverengi lekeler geldi yerleşme kanaması diye düşündüm ama yine de kadın doğuma gittim beta hcg 12.66 çıktı. Adet 3 gün gecikti ve 3. Günün sabahında adet oldum gebelik testinde halen çizgi silik çıkıyor ama silik çizgi biraz daha azaldı sizce nedir?