gebelikte sigara icen varmi

Şubatta biraktim sigarayi(8. Sinifta basladm 23. Yasindayim) hamile kalirsam diye eylül oldu ins en kisa zamanda hamis kalirim

Pasif içicilere bile zarar veren bu meret, içinizde kendi vücudunda taşıdığınız şeye nasıl zarar vermez söyleyin.

Sigarayı masumlaştırmayalım lütfen.

Normalde insanların sigara içmesine anlam veremezken gebe birinin içmesini aklım almıyor.

İlerde akciğer hastalığına yatkın, zayıf, kolay hastalanan, bağışıklık sistemi zayıf hatta zeka kapasitesi sınırlı çocuklarınız olma ihtimalini göze alabiliyorsanız devam edin içmeye !!!!

Valla ben gebelikle beraber bıraktım zaten mide bulantilari ile icmem mümkün değildi mide bulantilari azaldı ama hala icebilecek gibi hissetmiyorum kendimi buna rağmen canım çok çekiyor hep doğum sonrası kahve sigara keyfi hayalleri kuruyorum ama hamilelik boyunca elimi sürmeyi düşünmüyorum başkasının bebeği zarar görmemiş olabilir ama Allah korusun sigara nedeniyle kendi bebegime bi sorun yasatirsam vicdan azabından ölürüm

Arkadaslar bende 2 tek bisey olmaz dedim ama hic de oyle olmadi bebegimi dogumdan 1 hafta sonra kaybettim...siz 1 iciyosunuz o 10 unutmayin on kati zarar

ne olursa olsun herşeyden önce bebeği düşünürseniz o da bırakmanız için büyük bi etken lütfen içmeyin

Ben de yeni hamileyim ve kullanıyorum. Çevremdeki hamileler de kullanıyor. Sağlıksız bebiş doğuran görmedim.

bebeğinizi dusunun içmeyin lütfen hamılelıkten sonrada dutten gecoyor zehırı sut vermeseniz bile yzerınıze sınen kokudanbıle rahatsız oluyorlar btonsıt bole oluyor yapmayın gozunuzu seveyım

İçmeyin tabi ki ! Şuanda size muhtaç bir cana bile bile zarar vermekten başka bir şey değil ? Demesi kolay falan diyebilirsiniz ama bebeğinizin %1 de olsa zarar görme ihtimalini görmezden gelemezsiniz ki sigaranın zararları malum. Sigarayı bebeğinizden çok seviyor olamazsınız tabi.

Çok yanlış çok Ne olursa olsun bebeğinin sağlığını kendinden önce düşünmelisin onu daha ufacıkken zehirlemeye hakkın yok Sigara istediğin zamanlarda başka birşey ile oyalanmayı denesen, bunu çekirdek ile yapanlar duymuştum. Belki işe yarar olmadı doktoruna danış, sana yardım edebileceği bir fikri vardır belki ama kesinlikle içmemelisin..

O kadar basit yani siz bilirsiniz umarim bebeginizi o kuvezin içinde agzinda burnunda hortumlarla eli ayagi serum içinde herkes kucagina almisken siz yoğun bakimda ve sonra cenazesini almazsiniz. Asla değmez lanet olasi pisliği içmeye değmez. Simdi kendime lanet ediyorum gergin her saat çünkübenim bbebeğim öldü

Bana deseler ki amuda kalkıp yerden dilinle pirinç tanesi toplarsan beneğin olacak diye 24 saatimi öyle geçiririm. İnanamıyorum vücudunuzdaki fasulye tanesi kadar bebeğinizi zehirleyebildiğinize. Yakınımız içti içti dayanamıyorum diye, 3 günlükken verdiler toprağa. Kadın sigara görünce ağlıyor şimdi.

Benim kuzenim de gebelik boyunca içti. Çocuğunda hiçbir sorun yok. Ancak bir akrabamız içti. İki çocuğunun da dudak kasları çalışmıyor. Nedeni sigaraymış. Moral bozmak değil niyetim. Sadece uyarmak. Lütfen bırakmaya çalışın. Hayırlı doğumlar dilerim. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)

nekadar sacmslamissin hamile olan insanlarin sitesinde zaten hormonlar insani mallastirirken yok cenazesini almassin insllh yok bilmem ne bunu nasil agzina alabiliyosun cok ilginc okuyunca cok sinirlendim zaman gecmesine ragmen yinde yazma geregi duydum !!! icin demiyorim ama hersey allahtan bunu o beynine sok bence ben istediim kadr icmeyim sglikli beslenim kalkmim yatiyim allah bana sonunu görmeyi nasip etmedise görmicem ! hersey sadece bi bahane umarim baska yerlerde böyle acimasizca yorum yapmassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…