- 12 Nisan 2014
- 44
- 9
- 18
- 28
- Konu Sahibi gulsumcapar
-
Çok sevindim bebeğin sağlıklı olmasına. Sen de hamilemisin peki?Eltim doğurana kadar gunde yarim pakete yakın iciyordu kizi oldu ve cok saglikli
Malesef dun adet oldum 16 aydir istiyorum olmadi dahaÇok sevindim bebeğin sağlıklı olmasına. Sen de hamilemisin peki?
yazık..umarım sağlıklı olması sadece şu an için geçerli değildir.Eltim doğurana kadar gunde yarim pakete yakın iciyordu kizi oldu ve cok saglikli
İnşallah dediğin gibi olur 3 çocuğu daha var onlarlarda icmisti saglilaryazık..umarım sağlıklı olması sadece şu an için geçerli değildir.
Ben de yeni hamileyim ve kullanıyorum. Çevremdeki hamileler de kullanıyor. Sağlıksız bebiş doğuran görmedim.Arkadaslar merhaba.21 hf gebeyim ilk haftalarda sigara hic icmedim ama 2 haftadir acayip canim istiyor.gunde 2 taneyi gecmemek sartiyla iciyorum ama zarari varmi bilmiyorum bebege.icmeyince damarlarim patlayacak gibi oluyor esimle tartisiyorum elim ayagim titriyor.bunu tiryakisi olan anlar tabi.bu durumu geciren varmi?
Çok yanlış çokArkadaslar merhaba.21 hf gebeyim ilk haftalarda sigara hic icmedim ama 2 haftadir acayip canim istiyor.gunde 2 taneyi gecmemek sartiyla iciyorum ama zarari varmi bilmiyorum bebege.icmeyince damarlarim patlayacak gibi oluyor esimle tartisiyorum elim ayagim titriyor.bunu tiryakisi olan anlar tabi.bu durumu geciren varmi?
Benim kuzenim de gebelik boyunca içti. Çocuğunda hiçbir sorun yok. Ancak bir akrabamız içti. İki çocuğunun da dudak kasları çalışmıyor. Nedeni sigaraymış. Moral bozmak değil niyetim. Sadece uyarmak. Lütfen bırakmaya çalışın. Hayırlı doğumlar dilerim. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)Arkadaslar merhaba.21 hf gebeyim ilk haftalarda sigara hic icmedim ama 2 haftadir acayip canim istiyor.gunde 2 taneyi gecmemek sartiyla iciyorum ama zarari varmi bilmiyorum bebege.icmeyince damarlarim patlayacak gibi oluyor esimle tartisiyorum elim ayagim titriyor.bunu tiryakisi olan anlar tabi.bu durumu geciren varmi?
nekadar sacmslamissin hamile olan insanlarin sitesinde zaten hormonlar insani mallastirirken yok cenazesini almassin insllh yok bilmem ne bunu nasil agzina alabiliyosun cok ilginc okuyunca cok sinirlendim zaman gecmesine ragmen yinde yazma geregi duydum !!! icin demiyorim ama hersey allahtan bunu o beynine sok bence ben istediim kadr icmeyim sglikli beslenim kalkmim yatiyim allah bana sonunu görmeyi nasip etmedise görmicem ! hersey sadece bi bahane umarim baska yerlerde böyle acimasizca yorum yapmassinO kadar basit yani siz bilirsiniz umarim bebeginizi o kuvezin içinde agzinda burnunda hortumlarla eli ayagi serum içinde herkes kucagina almisken siz yoğun bakimda ve sonra cenazesini almazsiniz. Asla değmez lanet olasi pisliği içmeye değmez. Simdi kendime lanet ediyorum gergin her saat çünkübenim bbebeğim öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?