- Konu Sahibi gulsumcapar
-
Malesef bende birakamadim 32 haftalik hamileyim hala iciyorum.. yapablcgm bise yok birakamiyorum basima agrilar girio canm cok istioo.. ama az iciyorum ki hamile kalmadan once gnde yarm paketten fazla icerdim.. ama inanilmaz derecede azaltmama yardimci oldu hamilelik.. gunde 4 taneyi gecmez .. hele birde havalar sicak ya icesim bile gelmiyor...Arkadaslar merhaba.21 hf gebeyim ilk haftalarda sigara hic icmedim ama 2 haftadir acayip canim istiyor.gunde 2 taneyi gecmemek sartiyla iciyorum ama zarari varmi bilmiyorum bebege.icmeyince damarlarim patlayacak gibi oluyor esimle tartisiyorum elim ayagim titriyor.bunu tiryakisi olan anlar tabi.bu durumu geciren varmi?
Arkadaslar merhaba.21 hf gebeyim ilk haftalarda sigara hic icmedim ama 2 haftadir acayip canim istiyor.gunde 2 taneyi gecmemek sartiyla iciyorum ama zarari varmi bilmiyorum bebege.icmeyince damarlarim patlayacak gibi oluyor esimle tartisiyorum elim ayagim titriyor.bunu tiryakisi olan anlar tabi.bu durumu geciren varmi?
Doktorlar dahi hamilelikte gunde 5 taneyi gecmemek sartiyla sigara icmeye karsı değiller. Bu bilgi seni sigara icmeye cesaretlendirmesin ama durum boyle. Bende sigara tiryakisiyim ama sana tavsiyem dayan icme nekadar doktor zararsiz desede icmemek cok daha iyidir. Bebegini dusun bu sana sigarayi birakmada yardim edicek emin ol.
Doktorlar dahi hamilelikte gunde 5 taneyi gecmemek sartiyla sigara icmeye karsı değiller. Bu bilgi seni sigara icmeye cesaretlendirmesin ama durum boyle. Bende sigara tiryakisiyim ama sana tavsiyem dayan icme nekadar doktor zararsiz desede icmemek cok daha iyidir. Bebegini dusun bu sana sigarayi birakmada yardim edicek emin ol.
Ben de maalesef 8 aylık hamileyim fakat bırakamadım. Günde 10 tane kadar içiyorum maalesef.Arkadaslar merhaba.21 hf gebeyim ilk haftalarda sigara hic icmedim ama 2 haftadir acayip canim istiyor.gunde 2 taneyi gecmemek sartiyla iciyorum ama zarari varmi bilmiyorum bebege.icmeyince damarlarim patlayacak gibi oluyor esimle tartisiyorum elim ayagim titriyor.bunu tiryakisi olan anlar tabi.bu durumu geciren varmi?
Eltim doğurana kadar gunde yarim pakete yakın iciyordu kizi oldu ve cok saglikliArkadaslar merhaba.21 hf gebeyim ilk haftalarda sigara hic icmedim ama 2 haftadir acayip canim istiyor.gunde 2 taneyi gecmemek sartiyla iciyorum ama zarari varmi bilmiyorum bebege.icmeyince damarlarim patlayacak gibi oluyor esimle tartisiyorum elim ayagim titriyor.bunu tiryakisi olan anlar tabi.bu durumu geciren varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?