içmeye devam ederseniz bebeğiniz nikotini tanıyarak dünyaya gelecek.. bebeğiniz büyüyünce onun da bağımlı olma ihtimali çok yüksek. üstelik sizin içtiğiniz sigaralar yüzünden birçok hastalığa yatkınlığı olabilir
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
hatta gebe kalmadan önce bırakın diyor çoğu doktor. benim annem de içmiş, ben de çok erken yaşta başladım sigaraya.. 15 yılın ardından bırakabildim... o ilk sigarayı içtiğim güne lanet ederek geçti yaşamım, çok şükür sonunda kurtuldum.. bir buçuk yıldır da ağzıma sürmedim.
Sigarayı hamilelik gibi bir neden olmadan bırakmış biri olarak söylüyorum size bunu.. imkansız değil.. Hamileliği bahane edip ömür boyu kurtulabilirsiniz sigaradan. ileride çocuğunuza da kötü örnek olmamış olursunuz.. sigara içen anne babaların çocukları da erken yaşta sigaraya başlıyor...
ancak bu dediklerim çok da bir şey ifade etmeyebilir size. ancak bilin ki sizi ve bağımlılığınızı çok iyi anlıyorum, bu yüzden bir video önereceğim.
Ben önce sigarayı bırakmaya karar verdim, sonra bir videodan destek aldım.. sigara bağımlılığını hem psikolojik hem de biyolojik olarak çok iyi analiz edip kesin kurtuluş yolunu gösteriyor inanın. dünyada milyonlarca insan bu şekilde kurtulmuş, dünya çapında sigara bıraktırma merkezleri de var, Türkiye'de henüz yok sanırım ama video yeterli oluyor. bu yöntemi geliştiren kişi günde 2-3 paket sigara içen bir tiryakiymiş. yani sigara bağımlılığını çok iyi tanıyan insanlar tarafından hazırlanmış. çok yüksek başarı elde ediliyor... bir deneyin derim. içinde hastalık vs gibi korkutmalar ya da çirkin görüntüler yok.. içenleri yargılamıyor, aksine anlıyor, bu esaretten kurtulmanın yolunu gösteriyor gerçekten. mutlaka izleyin derim, çok kolaylaştıracak işinizi..
video linki:
http://www.youtube.com/watch?v=NqKHnwbEl30