muğladaydım ama şu an izmirdeyim.zaten tüm bunlar izmirde kentte başıma geldi.sizin önericeğiniz doktoru öğrenebilirmiiym?bir de sie gebelik sırasında ne yapmanız tavsiye edildi aldırıp aldırmama konusunda?
çok zor bir durum her ay benim de aklıma takılıyor , ya anlamadan kullanırsam diyeallah yardımcın olsun
korkmayın , ilk aylarda bir şey olmuyor diye biliyorum .. ablam üstüne görme olayını yaşamış ve farkında olmadan 550lik apranaxın yarısını içmiş regl oldum heralde diye , Allaha şükür bi şey yok yeğenimde ..
tabi yine de tedbirli olmakta fayda var , ağrınız olduğunda minoset ( pluss olmayacak ) için , yani parasetamol içerikli ağrı kesici ateş düşürücüler kullanın .. zaten onları günde bir kaç kere hamileyken-emzirirken dahi kullanabiliyoruz ..
arkadaşlar hepinize nasıl teşekkür etsem bilemiyorum!dün izmir kent hastanesinde namık beye gittik.ama ben kürtaj olucam diye ac,hazrlıklı gittim,bu doktora çok güvendiğm için ne derse anında yapıcaktım.ilk önce asistanı baktı ,bir sorun teşkil etmez bu ilaç bebeğe dedi.zorla bana kalp atışlarını dinletti,istemiyorum dedikce dinle bak herşey iyi olacak,iyi düşün dedi.sonra prof geldi,baktı,hiç bişi olmaz merak etmeyin dedi.veeee bebişimizin yaşamasına karar verdik:)Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah!!!
arkadaşlar hepinize nasıl teşekkür etsem bilemiyorum!dün izmir kent hastanesinde namık beye gittik.ama ben kürtaj olucam diye ac,hazrlıklı gittim,bu doktora çok güvendiğm için ne derse anında yapıcaktım.ilk önce asistanı baktı ,bir sorun teşkil etmez bu ilaç bebeğe dedi.zorla bana kalp atışlarını dinletti,istemiyorum dedikce dinle bak herşey iyi olacak,iyi düşün dedi.sonra prof geldi,baktı,hiç bişi olmaz merak etmeyin dedi.veeee bebişimizin yaşamasına karar verdik:)Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah!!!