arkadaşlar şeker taraması yaptırdım ve yüksek çıktı.. kollarım delik deşik oldu.. ne zormuş bu test ya.. yüksek çıkan ve hem kendisi hem bebeği sağlıklı olan var mı?
arkadaşlar şeker taraması yaptırdım ve yüksek çıktı.. kollarım delik deşik oldu.. ne zormuş bu test ya.. yüksek çıkan ve hem kendisi hem bebeği sağlıklı olan var mı?
Arkadaşlar doktor sonucuma çok şaşırdı.. ilk önce 50 gr yüklendi ve değerim 166 çıktı.. yüksek yani.
diğer gün 100 gr yüklendi.. sonuç şöyle:
açlık 88
60 dk 151
120 dk 146
180 dk 168
doktor ilk iki değerinin yüksek çıkması gerekirken son 2 değerin yüksek çıkmış dedi.. dahiliyeye yönlendirdi.. 2 hafta sonra tekrar yükleme yapalım dediler.. açlık tokluk kan şekerim çok normal ama neden böyle sonuç çıktığını bilmiyorum... doktorlarda çözemedi ..
ben daha ne o suyu içerim nede 4 saat beklerim.. yaptırmayacağım ..sadece yediklerime dikkat edicem .. ne yapayım.. öyle yorgunum ki..
Hayirrr sakin icmeyin o içi seker dolu suyuuu, hamilelikte insulin hormonu yükselir, çok şeker alımında seker hastası olma riski oluşur, o yüzden sizin çok karbonhidrat tuketmemeniz gerekiyo. Bu konuda doktorlara sinir oluyrm bayiltiyolar kadınları bu şekilde sekerinizi olcucez diye. Ölçüm taptirmaniza gerek yok şeker ve karbonhidrat fazla tuketmedifiniz sürece. Bu doktorlar şeker hastası olmayan insani hasta edecek yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
içtiğim suyun içindekiler kısmına baktım,hiçte güvenemedim zaten..ilk bebeğim olduğu için tedbirimizi alalım dedik.. bebek büyük doğarmış,doğduktan sonra şekeri düşermiş dediler.. son 2 ayım kaldı zaten.. şekeri azaltırım dedim.. eşim de içme bence demişti ama dinlemedim.. size katılıyorum.. karbonhidrat nelerde var? beni bilgilendirir misiniz? 2 hafta sonra tekrar 100 gr.. yükleme yapalım dediler ama ben yaptırmayacağım.. o suyu içince bebeğim nasıl içimde oynadı anlatamam aç karına bebeğim de şaşırdı kaldı..
Yaptırmayin sakin keşke basta da yaptirmasaydiniz çünkü yedikleriniz bebeğe doğrudan gidiyor yani bebek sizden herşeyi alıyor o şekerin de hepsini aldı yazık bebise bu doktorlar hic dusunmuyo. Ekmek patates pilav makarna şuan pek aklıma gelmiyo ama bunlarda hep karbonhidrat var internetten de bakarsanız daha çok yiyeceğe ulaşırsınız, ayrıca seker de karbonhidrat tir aslında çok az alin ve meyveyi de çok az tuketin meyvede de şeker cok bol bol sut için protein alin peynir falan, yumurtayı da azaltabilirsiniz gaz yapıyo çünkü :) ve bi de aslında kilo yapan karbonhidrattir, size zeytinyağı içmenizi tavsiye ederim yağ kilo aldırmıyor pek fazla ve zeytinyağı bebeğinizin gelişimine büyük katkı sagliycaktir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çoook teşekkür ederim canım arkadaşım.. dikkat edeceğim.. Allah bir daha bebek nasib ederse yaptırmayacağım bu testi..
çoook teşekkür ederim canım arkadaşım.. dikkat edeceğim.. Allah bir daha bebek nasib ederse yaptırmayacağım bu testi..
Arkadaşlar doktor sonucuma çok şaşırdı.. ilk önce 50 gr yüklendi ve değerim 166 çıktı.. yüksek yani.
diğer gün 100 gr yüklendi.. sonuç şöyle:
açlık 88
60 dk 151
120 dk 146
180 dk 168
doktor ilk iki değerinin yüksek çıkması gerekirken son 2 değerin yüksek çıkmış dedi.. dahiliyeye yönlendirdi.. 2 hafta sonra tekrar yükleme yapalım dediler.. açlık tokluk kan şekerim çok normal ama neden böyle sonuç çıktığını bilmiyorum... doktorlarda çözemedi ..
ben daha ne o suyu içerim nede 4 saat beklerim.. yaptırmayacağım ..sadece yediklerime dikkat edicem .. ne yapayım.. öyle yorgunum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?