Gebelikte sebebi bulunamayan şiddetli kasık ağrısı

cornelia

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
280
105
18
Kızlar merhaba. Bugün 14+1 olduk. Gün boyu şiddetinden agladigim hareket ettikçe, pozisyon değiştirdikce daha da şiddetlenen bıcak batar tarzda bir ağrım.oldum. iki ayrı hastaneye gittim. Ne kanda, ne idrarda, ne ultrasonda hiçbir problem yok. İki hastanenin de bulgularına göre gayet sağlıklıyım. Bebek de çok iyi. İki taraf da tatmin edici bir acıklama yapamadı. Bugün beni hüngür hüngür ağlatan tek taraflı kasık ağrımın sebebi nedir, ultrasonda bile çıkmadıgina göre acaba kaslarla mı alakalı? Hayır geçmiyor da

Belki rahim vs genişledikçe kaslar gerildikçe oluyordur ben çok araştırdım ağrılar konusunda kanama ve geçmeyen artarak devam eden şiddette değil ise normaldir diyorlardı. Durumunuza bağlı tabi bir riskiniz var mı bilemem.
Vücut değişiyor herşey yerinden oynuyor düzen bozuluyor normal diye okuyorum ben çoğu yerde. Eminim biri demese diğer doktorunuz söylerdi bir sıkıntı olsaydı şuan nasılsınız

Benzeri başıma geldi. Doktor rahim büyürken etraftaki kaslardan güç alır gerilir demişti. Zamanla geçiyor

Daha iyiyim çok teşekkür ederim sorduğunuz için bugün yine biraz ağrım var ama düne göre göre çok çok daha iyi. Benim rahmin dışında subseröz miyomum var. Rahim büyüdükce baskı yapıyormus. Yavaş yavaş miyom boyutu sabit kalacakmış bu denli agrı olmayacakmis ilerleyen dönemlerde. Zaten ilk günlerde bile çok konforlu bir gebelik olmayacak seninki ağrın olacak demişti doktorum. Buna da şükrediyorum dün vajinal ultrasonla iki kez kontrol edildi. Miyomda bozulma ve büyüme de yok rahimagzi, rahim vs her şey olması gerektiği gibi. Sadece baskıdan kaynaklandiginı söyledi iki doktor da... Bebeğinizin iyi olduğunu duyunca diğer söylenen seyleri duyamıyorsunuz Dün bende biraz da panik havası hakimdi

Geçmiş olsun umarım beklenilenden daha az ağrınız olur,hatta hiç olmaz.
Size katılıyorum bende de hep bir panik havası var mutlaka,görünce doktor konuşurken bazen duymuyorum oh diyorum şükür iyi yaşıyor sağolsun eşim dinliyor

Evet genelde benim de eşim tam dinlemiş oluyor ben ona soruyorum çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…