Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye goturmuyorlar derken? Yani gebelik boyunca akıntı çok normal eğer kokulu ve rahatsiz ediyorsa idrar yollarında iltihap olabilir ama kokusuz ağrısız ise akıntı normal. Benim ilk günden beri sürekli akıntim var.Çok korkuyorum yawruma bisey olacak DİE beni hastaneyede götürmüyorlar Allah askına bisey deyin![]()
Eşim ewde degıl .. Allah’ından bulasıca görümcem götürmüyor böyle mı sizinde akıntı lütfen çok endişeliyimHastaneye goturmuyorlar derken? Yani gebelik boyunca akıntı çok normal eğer kokulu ve rahatsiz ediyorsa idrar yollarında iltihap olabilir ama kokusuz ağrısız ise akıntı normal. Benim ilk günden beri sürekli akıntim var.
Ama öyle demeyin ewlat buYavrunuza birşey olması ile ne alakası var yahu? Benim döllenmeden beri sarı akıntım var. 10 haftalık gebeyim hala var ve çok da yoğundur. Çok normal. En yaygın gebelik belirtilerinden biridir. (Bazı durumlarda enfeksiyona bağlı da gelebilir ama ben tüm tahlillerimi gebelik öncesi ve sonrası yaptırdığım için enfeksiyonum olmadığını biliyorum)
Benim günlerdir kanamam ve kahverengi lekelenmem geliyor kendimi camdan atarmışım sizin panik seviyenize sahip olsam demekki
Yapmayın böyle şeyler.
Tamam canım benim bendeki de evlat, patates kızartması değil benimki.Ama öyle demeyin ewlat bu![]()
Doktora gidebilseydim böyle bisey atmazdım ! haddinizi bilin lütfen , benım dün gece damla kanamam oldu bu sabahta böyle akıntıya dönüştü görümcem ve kaynanam hastaneye götürmedi yaşamadığın için bilmezsin tabi .. kınadığı herseyi yasamadan ölmez insan bilin yani yoruma cvp vermezseniz lütfen !Allah aşkına ben gebe değilim ama şöyle bişey söylemek istiyorum acil durumda olan bir insan pedinin fotosunu çekip buraya atmaz inşallah önemli birşeyiniz yoktur ve bebeğiniz sağlıklıdır ama yapmayın lütfen bu şekilde ped fotoğrafı atıp insanların midesini bulandırmayın kadınız ve hepimizin böyle akıntıları oluyor enfeksiyona bağlı gebelikte bu durum nedir nasıldır herkes yorum yapar ama en doğrusunu doktor söyler siz şimdi bu pedi alın bide doktorunuza gösterin ne tepki verecek bakalım Allah ıslah etsin ve acil şifalar diliyorum.
Allah aşkına ben gebe değilim ama şöyle bişey söylemek istiyorum acil durumda olan bir insan pedinin fotosunu çekip buraya atmaz inşallah önemli birşeyiniz yoktur ve bebeğiniz sağlıklıdır ama yapmayın lütfen bu şekilde ped fotoğrafı atıp insanların midesini bulandırmayın kadınız ve hepimizin böyle akıntıları oluyor enfeksiyona bağlı gebelikte bu durum nedir nasıldır herkes yorum yapar ama en doğrusunu doktor söyler siz şimdi bu pedi alın bide doktorunuza gösterin ne tepki verecek bakalım Allah ıslah etsin ve acil şifalar diliyorum.
Sade böyle akıntı olsa dert edinmezdim zaten dün gece kanama bu sabah akıntıya dönüştü az anlayış lütfen ya bi ewladımı kaybettim ondan bu endıse anlayın lütfenTamam canım benim bendeki de evlat, patates kızartması değil benimki.
Endişelecek birşey değil gebelerde olan doğal bir durum diyorum.
Her şeyde böyle kendine stres yaparsan evladına zarar.
Sanırım çok çok yeni gebesin. İlerleyen dönemlerde belki ara ara kanamaların da olacak, lekelenmelerin de olacak, krampların da olacak. O zaman ne yapacaksın?
Endişelenip bebeğini strese sokmaya devam et o zaman ne diyeyim.Sade böyle akıntı olsa dert edinmezdim zaten dün gece kanama bu sabah akıntıya dönüştü az anlayış lütfen ya bi ewladımı kaybettim ondan bu endıse anlayın lütfen
Bak anlıyorum seni ve endişeni haklısın ama mahrem şeylerini fotoğrafla paylaşman sadece doğru değil ben mesela senin başlığına bakmadan önce böyle bir fotoğraf olduğunu bilmeyerekten girdim ve midem bulandı daha normal bir şekilde yazsaydın akıntım var diye anlardık zaten neyse bence bir doktora görün kırıcı konuşmak istemezdim ama Birdaha yapmamanı tavsiye ederim.Sade böyle akıntı olsa dert edinmezdim zaten dün gece kanama bu sabah akıntıya dönüştü az anlayış lütfen ya bi ewladımı kaybettim ondan bu endıse anlayın lütfen
Allah seni islah etsin seni o bedduan dönüp dolaşıp seni bulur inşallah Allah yukarda hakkımıza girip mahrem birşeyini paylaştığın için şikayet ettiricem seni !!!Doktora gidebilseydim böyle bisey atmazdım ! haddinizi bilin lütfen , benım dün gece damla kanamam oldu bu sabahta böyle akıntıya dönüştü görümcem ve kaynanam hastaneye götürmedi yaşamadığın için bilmezsin tabi .. kınadığı herseyi yasamadan ölmez insan bilin yani yoruma cvp vermezseniz lütfen !