- 8 Ağustos 2017
- 443
- 432
- 53
- 27
Merhaba
Tecrübeli annelerin bilgisinden faydalanmak istiyorum.
tek derdim gereksiz kilo alımı yaşamamak.
Çok yeni bir gebelik yaşıyorum. ilk gebeliğim. kilo almak Allahın emri mecbur alcaz. Ama sağlıklı beslenerek kilonun bebeğe gitmesi için ne önerirsiniz. Bazı kadınlar oluyor sadece karınları şişiyor vücudları hala aynı kalıyor. Ben de öyle olmak istiyorum.
normal hayattada dikkat etmeyince çok çabuk kilo alabilecek yapıya sahibim.
pilav,makarna hamur işi hayatımda cıkardım. ara sıra kaçamak yapıyorum malesef. evde yapılan şekersiz vişne suyu dışında içeçek içmiyorum.
her gün süt ve muz yemek bebeğe faydalı diye okumuştum. kontrollü ilerlemek istiyorum.
Birde gündüz yediğim her şeyi kusuyorum. gece yediklerimi kusmuyorum.
gece yemek yemekte kötü tabi. kilo almaya biberebir ama elimde değil.
çalışan bir kadınım sitres yemek olunca etkiliyor gece vücut kendini rahatlatıyor sanırım.
ayrıca bol su içmem gerekiyor diye okudum. bol suda gereksiz kiloyu engeller mi ?
Sizin önerileriniz nelerdir ?
Tecrübeli annelerin bilgisinden faydalanmak istiyorum.
tek derdim gereksiz kilo alımı yaşamamak.
Çok yeni bir gebelik yaşıyorum. ilk gebeliğim. kilo almak Allahın emri mecbur alcaz. Ama sağlıklı beslenerek kilonun bebeğe gitmesi için ne önerirsiniz. Bazı kadınlar oluyor sadece karınları şişiyor vücudları hala aynı kalıyor. Ben de öyle olmak istiyorum.
normal hayattada dikkat etmeyince çok çabuk kilo alabilecek yapıya sahibim.
pilav,makarna hamur işi hayatımda cıkardım. ara sıra kaçamak yapıyorum malesef. evde yapılan şekersiz vişne suyu dışında içeçek içmiyorum.
her gün süt ve muz yemek bebeğe faydalı diye okumuştum. kontrollü ilerlemek istiyorum.
Birde gündüz yediğim her şeyi kusuyorum. gece yediklerimi kusmuyorum.
gece yemek yemekte kötü tabi. kilo almaya biberebir ama elimde değil.
çalışan bir kadınım sitres yemek olunca etkiliyor gece vücut kendini rahatlatıyor sanırım.
ayrıca bol su içmem gerekiyor diye okudum. bol suda gereksiz kiloyu engeller mi ?
Sizin önerileriniz nelerdir ?
Son düzenleme: