Ondan emin değilim yani olsa kıymadan olabilir mi diyorsunuzNiye yenmesin, dokunacak bi şey yok ki kıymasına güveniyorsanız. Kıyması pişmiş miydi?
Yani olsa bile hemen bi kaşıntı başlar mıydı bilemedim, doktorunuza ulaşabiliyosanız bi sorun istersenizOndan emin değilim yani olsa kıymadan olabilir mi diyorsunuz
Hanımlar dün en son mantı yedikten sonra fena kaşıntı tutu beni bugün sabah mide bulantısıyla uyandım ishalim var ve sarı sıvı kustum niye böyle oldu acaba bilen var mı normalde hamileliğimde midem bulanıyor kusmam oluyor ama böyle hiç yaşamadımMerhaba hanımlar hamilelikte mantı yenir mi ben hamileliğim boyunca ilk kez yedim yedikten sonra kaşıntı tutu beni baya kaşınıyorum acaba mantıyla alakası var mı nolur cevap verin napacami bilmiyorum
Ev yapimiydi aslında içindeki kıymanın tadı değişik geldi banabende bi keresinde mantı yedikten sonra tüm vücudum kaşıntı ve kızarıklık olmuştu. hamile değildim. fırından almıştık. muhtelemen içinde soya vardı. ev yapımı olursa ve eti güvenilir olursa bence sıkıntı olmaz
işte kıymada sorun vardı demek kiEv yapimiydi aslında içindeki kıymanın tadı değişik geldi bana
Bozuktur muhtemelen gıda zehirlenmesi olmuş olabilir.Ev yapimiydi aslında içindeki kıymanın tadı değişik geldi bana
Hamilesiniz çünkü bağışıklığınız görece düşük diğer insanlara göre. Bi doktora gidin tahlille vs baksınlarNe yapmam gerekiyor peki
Ayrıca herkes yedi bişi olmadı kimseye niye bana oldu