Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar hamilelikte mantı yenir mi ben hamileliğim boyunca ilk kez yedim yedikten sonra kaşıntı tutu beni baya kaşınıyorum acaba mantıyla alakası var mı nolur cevap verin napacami bilmiyorum
Merhaba hanımlar hamilelikte mantı yenir mi ben hamileliğim boyunca ilk kez yedim yedikten sonra kaşıntı tutu beni baya kaşınıyorum acaba mantıyla alakası var mı nolur cevap verin napacami bilmiyorum
Hanımlar dün en son mantı yedikten sonra fena kaşıntı tutu beni bugün sabah mide bulantısıyla uyandım ishalim var ve sarı sıvı kustum niye böyle oldu acaba bilen var mı normalde hamileliğimde midem bulanıyor kusmam oluyor ama böyle hiç yaşamadım
bende bi keresinde mantı yedikten sonra tüm vücudum kaşıntı ve kızarıklık olmuştu. hamile değildim. fırından almıştık. muhtelemen içinde soya vardı. ev yapımı olursa ve eti güvenilir olursa bence sıkıntı olmaz
bende bi keresinde mantı yedikten sonra tüm vücudum kaşıntı ve kızarıklık olmuştu. hamile değildim. fırından almıştık. muhtelemen içinde soya vardı. ev yapımı olursa ve eti güvenilir olursa bence sıkıntı olmaz