Benimde oluyordu hamileliğimde nedenini bilmiyorum ama hamilelik ağrılarıHanımlar hayırlı cumalar ben 15 haftalık hamileyim dünden bu yana sağ kasığımda ani batmalar ve sağ bacağıma özellikle de dizime vuran bir ağrı var bunun sebebi ne ola bilir?
bende yeni hamileyim 2 gün önce cok yaşadım onu yerleşme agrısıdır dedi doktor bana gebelıkte olabiliyorHanımlar hayırlı cumalar ben 15 haftalık hamileyim dünden bu yana sağ kasığımda ani batmalar ve sağ bacağıma özellikle de dizime vuran bir ağrı var bunun sebebi ne ola bilir?
bende acaba rahim genişliyor ondan mı oluyor diye düşündüm ama yani bacak ve diz ağrısı ne alaka onu çözemedimBenimde oluyordu hamileliğimde nedenini bilmiyorum ama hamilelik ağrıları
gebeliğin ilerki dönemlerinde de oluyor mu böyle ağrı?bende yeni hamileyim 2 gün önce cok yaşadım onu yerleşme agrısıdır dedi doktor bana gebelıkte olabiliyor
Evet tabikide benimde öyleydi sanki adet olacak gibiydim o ağrılar doğuma kadar devam etti hep bide çok yorulunca oluyorbende acaba rahim genişliyor ondan mı oluyor diye düşündüm ama yani bacak ve diz ağrısı ne alaka onu çözemedim
çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için içim rahatladıEvet tabikide benimde öyleydi sanki adet olacak gibiydim o ağrılar doğuma kadar devam etti hep bide çok yorulunca oluyor
Bende henuz cok yeni. 5.haftadayim. meme hassasiyetim cok azaldi mide bulantisi hic yok yani hic bir belirti yasamiyorum. Sizde durumlar nasil ?bende yeni hamileyim 2 gün önce cok yaşadım onu yerleşme agrısıdır dedi doktor bana gebelıkte olabiliyor
Benim 2. Gebeliğim ve bende aşırı derecede diz agrilari yaşıyorum. Geçen hafta doktoruma sorduğum da kadın doğumla ilgili değil ama neden ağrıdigini bilemiyorum dedi. Resmen dizlerimin ağrısına uyuyamıyorumHanımlar hayırlı cumalar ben 15 haftalık hamileyim dünden bu yana sağ kasığımda ani batmalar ve sağ bacağıma özellikle de dizime vuran bir ağrı var bunun sebebi ne ola bilir?
Aaa evet bende öyleyim iki gündür resmen sızlıyor yanıyor çok tuhaf bir ağrısı varBenim 2. Gebeliğim ve bende aşırı derecede diz agrilari yaşıyorum. Geçen hafta doktoruma sorduğum da kadın doğumla ilgili değil ama neden ağrıdigini bilemiyorum dedi. Resmen dizlerimin ağrısına uyuyamıyorum
kaçıncı haftanızda başladı ağrıBenim 2. Gebeliğim ve bende aşırı derecede diz agrilari yaşıyorum. Geçen hafta doktoruma sorduğum da kadın doğumla ilgili değil ama neden ağrıdigini bilemiyorum dedi. Resmen dizlerimin ağrısına uyuyamıyorum
Rabbim bu bebeğinizi size bağışlasın bende 15 haftadan başladı ve geçmek bilmiyor acaba üşütüyor ola bilir miyiz bacaklarımızıÖğrendiğim günden beri ağrıyor.benim ilk gebeliğim de erken doğum oldu ikizlerini kaybettim 24 haftalık. 12 haftamda serkilaj oldum şuan 15 haftalığım hep ağrıyor ilk günden beri ama son zamanlarda daha çok artti