Kızlar içim inanılmaz daralıyor,6 haftalık gebeyim, istenen bir gebelikti, ama bu hormonlardan mı bir şey eksikliğinden mi inanılmaz iç daralması var, hiç bir şeyden keyif alamıyorum, mutsuz gibiyim, bunalıyorum, yürüyüş yapıyorum açılıyorum eve geliyorum yine aynı. Sanki dünya başıma yıkılacak her şeyi aşırı kafama takıyorum ve çok fazla bi ağlama isteği var, aynı durumda olan var mı lütfen rahatlatın, yoksa depresyona mı giriyorum
Sakin ol canım ve ac internetten kuran dinle okumayi biliyorsan oku hatta.
Ben her gün fetih suresi ile dinlerim cok rahatlarım.
Lutfen bunaltma kendini ve bebeginle konus bol bol hamileligin keyfini çıkar.
Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sakin ol canım ve ac internetten kuran dinle okumayi biliyorsan oku hatta.
Ben her gün fetih suresi ile dinlerim cok rahatlarım.
Lutfen bunaltma kendini ve bebeginle konus bol bol hamileligin keyfini çıkar.
Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım senden de inşallah.
Bu cok başka bir süreç stresi bol ama bir o kadar heyecanli.
Belkide sen ister istemez farkli bir hayat korkularin oluyor belkide duana devam et canım, olmaz ise bir uzman yardımı almaya çalış.
Rabbim yuregine ferahlık genislik versin inşallah tez vakitte.
Amin canım senden de inşallah.
Bu cok başka bir süreç stresi bol ama bir o kadar heyecanli.
Belkide sen ister istemez farkli bir hayat korkularin oluyor belkide duana devam et canım, olmaz ise bir uzman yardımı almaya çalış.
Rabbim yuregine ferahlık genislik versin inşallah tez vakitte.
Kızlar içim inanılmaz daralıyor,6 haftalık gebeyim, istenen bir gebelikti, ama bu hormonlardan mı bir şey eksikliğinden mi inanılmaz iç daralması var, hiç bir şeyden keyif alamıyorum, mutsuz gibiyim, bunalıyorum, yürüyüş yapıyorum açılıyorum eve geliyorum yine aynı. Sanki dünya başıma yıkılacak her şeyi aşırı kafama takıyorum ve çok fazla bi ağlama isteği var, aynı durumda olan var mı lütfen rahatlatın, yoksa depresyona mı giriyorum
Aynı şeyleri bende yaşıyorum geçen hafta özellikle sizin haftanizdayken bu duygularım tavan yapmışti kimseyi görmek gitmek istemiyor her ortamdan bunalıyorum.. nefessiz kalacak gibi hissediyordum. Bu hafta ara ara yine o duygular geliyor ama gebeliğin diğer skntilari daha üstün gelmeye başladı
Zamanla düzelecektir insAllah
Aynı şeyleri bende yaşıyorum geçen hafta özellikle sizin haftanizdayken bu duygularım tavan yapmışti kimseyi görmek gitmek istemiyor her ortamdan bunalıyorum.. nefessiz kalacak gibi hissediyordum. Bu hafta ara ara yine o duygular geliyor ama gebeliğin diğer skntilari daha üstün gelmeye başladı
Zamanla düzelecektir insAllah