Gebelikte rengi koyulaşan benler

ch35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
82
1
36
Niğde
Hayırlı Cumalar cümleten. ben gebeliğimin 32. haftasındayım ve gebelikte Cilt Rengi Koyulaşması (Hiperpigmentasyon) yaşadım. özellikle memenin kahverengi yuvarlağının dışında da. bunun normal olduğunu da biliyorum, gebelikte oluşan şeyler ile ilgili üzülenlerede tavsiyede bulunurdum aslında, tadını çıkarın diye ama tam da öyle olmuyomuş sanırsam. insan ister istemez takıyor. kafama takılan benlerin koyulaşması burnumda daha önce belli belirsiz olan bir ben büyüdü ve rengi koyulaştı. diğer benlerinde rengi aynı şekile koyulaştı. içinizde böyle birşey yaşayan varmı acaba. doğumdan sonra benlerin rengi tekrar açılır da eski haline döner mi?

merhaba canım oncelıkle bebegının cınsıyetı nedır genelde kız bebeklerde böyle ben sıvılce cıl lekesine benzer lekeler falan olur benım kızıma hamıleyken bendede olmuştu ve suratım cok cırkınlesmıstı ama doğumdan sonra attığın terle bırlıkte bu lekelerde kayboluyor banada annem soylemıstı ınanmamıstım ama oyle oldu doğumdan sonra bol bol kendını terletmen lazım hem bu tarz lekeler ıcın hemde vücutta bırıken dıger kotu elementller ıcınn

çek teşekkür ederim. bebeğim erkek. yüzümde leke değil ama sivilceler oluştu benimde. hatta isilik gibi. kaşıntı da yapıyor. ve benler koyulaştı. hatta elimde görmekte zorlandığım bir benim vardı şimdi çok net ve koyu. inşallah doğumdan sonra geçer diye umut ediyorum.. normal doğum değilde sezeryan olursa terlemekte zor bu ter olayını banada annem söylemişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…