Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından merakım geçti saolun yaaİlk haftalarda bebenin kesedeki şekline göre cinsiyetini tahmin ettikleri teori (kese yuvarlaksa kız uzun muz gibiyse erkek; sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek diyolar ya) bu galibaaa da bebe nerde hoşgeldin bebe nerdesin ben keseyi bebe sandım mesela![]()
İlk haftalarda bebenin kesedeki şekline göre cinsiyetini tahmin ettikleri teori (kese yuvarlaksa kız uzun muz gibiyse erkek; sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek diyolar ya) bu galibaaa da bebe nerde hoşgeldin bebe nerdesin ben keseyi bebe sandım mesela![]()
Bu forumda birkaç başlık gördüm anket yapmışlar kimlere doğru çıkıyo çıkmıyo diye de zaten her koşulda %50 ihtimal olduğu için saçma bence y kromozomunun aklı olsa solda mı durur tüm keseyi turlarArkadaş biraz acele etmiş ozamam :) peki doğru çıkıyor mu o
Bu forumda birkaç başlık gördüm anket yapmışlar kimlere doğru çıkıyo çıkmıyo diye de zaten her koşulda %50 ihtimal olduğu için saçma bence y kromozomunun aklı olsa solda mı durur tüm keseyi turlar![]()
Aslında en heyecanlısı müge boz gibi doğuma kadar öğrenmemek ama kalp kaslarım o kadar sağlam değilEn güzeli zamanında öğrenmek ozaman :)