Amin inşallahMerhaba
Bnm rahmimde de perde varmış. Ben kürtaj yaparken dr um görmüş söyledi öyle haberim oldu. Malesef o sebepten dolayı 8 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdu. Sürekli muayenemi yapan dr um bunu kürtajda farketti. İnş kesenin o zarı yırtıp rahme sıkı sıkı tutunur
Kürtajdan sonra parça patolojiye gitti. Genetikle alakalıda testlerde de bi sorunla karşılaşılmadı. Dr bundan kaynaklı olduğunu söyledi. Ben tüm testlerimi yaptırdım hepsi normal çıkınca histeroskopi ile zar alındı. Ondan sonra boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım. Şu an ki hamileliğim çok yeni keseyi gördük. Kalp atışı için perşembe gidicem. Başka bir dr a da gidin.Amin inşallah
Peki sizin perdeden dolayı kalbinin durduğunu nasıl anladılar? Tespiti zor değil mi?
Geçen Pazartesi muayene oldum başka doktora daha iyi gördü kesenin yerini. İnşallah kendi doktoruma da Perşembe muayene olacağım. Daha önce benim de 1 gebeliğimde kalbi durmuştuKalp atışını duyamamaktan korkuyorum.
Kan pıhtılaşması varmış bende. Ona bağlıyoruz kalbinin durmasını ama acaba perdeden de olabilir mi
Çok tşk ederim inşturuncu_girl şimdi farkettim. 6 haftalık hamileymişiniz Rabbim sizin de sağlıkla devam etmesini nasip etsin
Perdeyi almışlar mıydı kürtajda? Şimdi duyabildiniz mi kalp atışını?
Benim kürtaj olmadı ilaçla düşürdüm. O yüzden parça da gönderilmedi. Perdeden demediler ama inşallah tekrarlamazKürtajdan sonra parça patolojiye gitti. Genetikle alakalıda testlerde de bi sorunla karşılaşılmadı. Dr bundan kaynaklı olduğunu söyledi. Ben tüm testlerimi yaptırdım hepsi normal çıkınca histeroskopi ile zar alındı. Ondan sonra boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım. Şu an ki hamileliğim çok yeni keseyi gördük. Kalp atışı için perşembe gidicem. Başka bir dr a da gidin.
Aaaaa sizde mi hamilesiniZBenim kürtaj olmadı ilaçla düşürdüm. O yüzden parça da gönderilmedi. Perdeden demediler ama inşallah tekrarlamaz
İnşallah ikimiz de Perşembe günü kalp atışını duyarız
Çok teşekkür ederimAaaaa sizde mi hamilesiniZtebrik ederim. İnş inş Sağlıcaklada kucağımıza alırız inş
Bnde aşılama ile hamile kaldım. 3 Mayısta çatlatma iğnesi oldum. 5 mayısta aşılamam yapılmıştı. Son adet tarihim de 22 nisandı.Çok teşekkür ederim6 nın sonu 7 nin başıyım. Geç yumurtladım tam tarihi hesaplayamıyorum. 27 Nisanda çatlatma iğnesi olmuştum.
İnşallahPerşembe güzel şeyler yazmak nasip olsun
Eveet
Ewt bnde duydum çok şükürEveetBen de buradan yazacaktım sabahtan aklımda.
Çok şükür rabbime hem kalp atışını duyduk hem de kesenin yerinin normalleştiğini öğrendikİyice rahim içine yerleşmiş
Benim baya sol tüpe yakındı perde de engel görünüyordu. Çok şükür bugün gayet iyi göründü
İnşallah siz de duymuşsunuzdur?
Yaa çok şükürEwt bnde duydum çok şükürÇok sevindim sizin de duyduğunuza
Ewt canım çok şükürYaa çok şükürBen de sevindim
Güzel haberler alalım hep sağlıkla ilerlesin miniklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?