• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Rahimde Perde

s_gofret

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
3.482
1
4.796
133
Merhaba,
4-5 haftalık gebeyim.
Rahminde perde var. Hsg çektirdiğimde hafif perde olduğu ameliyata ihtiyaç olmadığı söylenmişti.
Şimdi kese perdenin sol tarafında üstte 8,66 mm olarak gördük. Doktorum kesenin aşağı inmesi lazım çok yukarıda dedi. 1-2 hafta takip edip inip inemediğine bakmamız lazım dedi. Bir de progestan verdi 200 mg. Her gece vajinal kullanacağım.

Kesenin yerinin değiştiğine hiç şahit oldunuz mu? Ya da benzeri bir durumunuz olmuş muydu?
Fikri olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

Merhaba
Bnm rahmimde de perde varmış. Ben kürtaj yaparken dr um görmüş söyledi öyle haberim oldu. Malesef o sebepten dolayı 8 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdu. Sürekli muayenemi yapan dr um bunu kürtajda farketti. İnş kesenin o zarı yırtıp rahme sıkı sıkı tutunur🙏🏻🙏🏻

Merhaba
Bnm rahmimde de perde varmış. Ben kürtaj yaparken dr um görmüş söyledi öyle haberim oldu. Malesef o sebepten dolayı 8 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdu. Sürekli muayenemi yapan dr um bunu kürtajda farketti. İnş kesenin o zarı yırtıp rahme sıkı sıkı tutunur🙏🏻🙏🏻
Amin inşallah🙏🏼
Peki sizin perdeden dolayı kalbinin durduğunu nasıl anladılar? Tespiti zor değil mi?

Geçen Pazartesi muayene oldum başka doktora daha iyi gördü kesenin yerini. İnşallah kendi doktoruma da Perşembe muayene olacağım. Daha önce benim de 1 gebeliğimde kalbi durmuştu:( Kalp atışını duyamamaktan korkuyorum.
Kan pıhtılaşması varmış bende. Ona bağlıyoruz kalbinin durmasını ama acaba perdeden de olabilir mi:(

turuncu_girl turuncu_girl şimdi farkettim. 6 haftalık hamileymişiniz🥰 Rabbim sizin de sağlıkla devam etmesini nasip etsin🙏🏼

Perdeyi almışlar mıydı kürtajda? Şimdi duyabildiniz mi kalp atışını?

Amin inşallah🙏🏼
Peki sizin perdeden dolayı kalbinin durduğunu nasıl anladılar? Tespiti zor değil mi?

Geçen Pazartesi muayene oldum başka doktora daha iyi gördü kesenin yerini. İnşallah kendi doktoruma da Perşembe muayene olacağım. Daha önce benim de 1 gebeliğimde kalbi durmuştu:KK43: Kalp atışını duyamamaktan korkuyorum.
Kan pıhtılaşması varmış bende. Ona bağlıyoruz kalbinin durmasını ama acaba perdeden de olabilir mi:KK43:
Kürtajdan sonra parça patolojiye gitti. Genetikle alakalıda testlerde de bi sorunla karşılaşılmadı. Dr bundan kaynaklı olduğunu söyledi. Ben tüm testlerimi yaptırdım hepsi normal çıkınca histeroskopi ile zar alındı. Ondan sonra boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım. Şu an ki hamileliğim çok yeni keseyi gördük. Kalp atışı için perşembe gidicem. Başka bir dr a da gidin.

turuncu_girl turuncu_girl şimdi farkettim. 6 haftalık hamileymişiniz🥰 Rabbim sizin de sağlıkla devam etmesini nasip etsin🙏🏼

Perdeyi almışlar mıydı kürtajda? Şimdi duyabildiniz mi kalp atışını?
Çok tşk ederim inş🙏🏻 Kürtajımda çok zor oldu çünkü bebek sağ tarafa yerleşmiş ve dr sağ tarafa girememiş zardan dolayı. Çok feci sancı çektim o kürtajda. İnanın çok zordu. Ben başka bi dr a yaptırdım histeroskopi ile alındı.

Kürtajdan sonra parça patolojiye gitti. Genetikle alakalıda testlerde de bi sorunla karşılaşılmadı. Dr bundan kaynaklı olduğunu söyledi. Ben tüm testlerimi yaptırdım hepsi normal çıkınca histeroskopi ile zar alındı. Ondan sonra boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım. Şu an ki hamileliğim çok yeni keseyi gördük. Kalp atışı için perşembe gidicem. Başka bir dr a da gidin.
Benim kürtaj olmadı ilaçla düşürdüm. O yüzden parça da gönderilmedi. Perdeden demediler ama inşallah tekrarlamaz🙏🏼
İnşallah ikimiz de Perşembe günü kalp atışını duyarız🥰

Benim kürtaj olmadı ilaçla düşürdüm. O yüzden parça da gönderilmedi. Perdeden demediler ama inşallah tekrarlamaz🙏🏼
İnşallah ikimiz de Perşembe günü kalp atışını duyarız🥰
Aaaaa sizde mi hamilesiniZ🥰 tebrik ederim. İnş inş🙏🏻 Sağlıcaklada kucağımıza alırız inş🤗

Aaaaa sizde mi hamilesiniZ🥰 tebrik ederim. İnş inş🙏🏻 Sağlıcaklada kucağımıza alırız inş🤗
Çok teşekkür ederim🥰 6 nın sonu 7 nin başıyım. Geç yumurtladım tam tarihi hesaplayamıyorum. 27 Nisanda çatlatma iğnesi olmuştum.

İnşallah🙏🏼 Perşembe güzel şeyler yazmak nasip olsun 🥰

Çok teşekkür ederim🥰 6 nın sonu 7 nin başıyım. Geç yumurtladım tam tarihi hesaplayamıyorum. 27 Nisanda çatlatma iğnesi olmuştum.

İnşallah🙏🏼 Perşembe güzel şeyler yazmak nasip olsun 🥰
Bnde aşılama ile hamile kaldım. 3 Mayısta çatlatma iğnesi oldum. 5 mayısta aşılamam yapılmıştı. Son adet tarihim de 22 nisandı.
İnş canım o kadar ihtiyacım var ki🙏🏻🥰❤️

s_gofret s_gofret kalp atışını duydunuz mu❤️
Eveet🥰🥰 Ben de buradan yazacaktım sabahtan aklımda.
Çok şükür rabbime hem kalp atışını duyduk hem de kesenin yerinin normalleştiğini öğrendik🥰 İyice rahim içine yerleşmiş🙏🏼
Benim baya sol tüpe yakındı perde de engel görünüyordu. Çok şükür bugün gayet iyi göründü🙏🏼🥰

İnşallah siz de duymuşsunuzdur?🙏🏼

Eveet🥰🥰 Ben de buradan yazacaktım sabahtan aklımda.
Çok şükür rabbime hem kalp atışını duyduk hem de kesenin yerinin normalleştiğini öğrendik🥰 İyice rahim içine yerleşmiş🙏🏼
Benim baya sol tüpe yakındı perde de engel görünüyordu. Çok şükür bugün gayet iyi göründü🙏🏼🥰

İnşallah siz de duymuşsunuzdur?🙏🏼
Ewt bnde duydum çok şükür🙏🏻❤️ Çok sevindim sizin de duyduğunuza🙏🏻🥰

Back