Gebelikte rahim kasılması yaşayan var mi?

Dlyl

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
54
23
8
36
28 haftalık hamileyim 23.3 de1 gece hastanede yattım 2 dk ya bir gelen kasılmalar yüzünden.suan progestan ve magnezyum kullanıyorum fakat bir faydalarını göremiyorum hala karnimda sertlesmeler oluyor dk tutuyorum sürekli.bunu yaşayan var mi ?

Canım hamilelik sayfasında paylaşım yaparsan daha çok yardımcı olurlar orda sana ama sancılarında artış olursa mutlaka hastaneye gidin

Evet, ikizlerimde 29.haftada basladi kasilmalarim. 4 gun hastanede yattım. Rahimagzi 25mm düştü. Verilen onca ilac faydasiz kaldi kasilmalar asla geçmedi ama cok şükür 37+0 da planli şekilde dünyaya getirdim. Sen moral bozma, mümkün oldukça dinlen stresten uzak dur, ağır iş asla yapma. Hayirlisi bu saatten sonra. Doktorum hastaneden cikariyorken cok uzgundu farkettim. Doguma karar verdiğimiz zaman. Ben seni çoktan dogurursun sanıyordum şaşırttın beni dedi. Hersey rabbim den sen dikkat et.

Çok teşekkür ederim , benim acilmam olmuyor çok şükür 5 haftadır her hafta takip ettiriyorum.surekli dk tutmaktanda yoruldum artık heran bişey olacakmış hissi ile yaşamak çok zor.

Çok teşekkür ederim , benim acilmam olmuyor çok şükür 5 haftadır her hafta takip ettiriyorum.surekli dk tutmaktanda yoruldum artık heran bişey olacakmış hissi ile yaşamak çok zor.
Acilma olmaması iyi birşey. Stres yapma kendine mümkün oldukça uzat ayaklarını dinlen, ani hareketlerden yorucu islerden kaçın. Benim şansım belki de ikiz ve yanana bas yukarı duruslariydi asagi inmediler ama senin tek bebek dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…