Gebeliğe Hazırlık Gebelikte progestan hap

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semennn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
108
24
48
Merhaba 5+2günlük hamileyim progestan değerim 13.5 çıktı çok az düşük dedi progestan 200 mg verdi vajinal olarak değerim düşük mu hanımlar birde ilaç ise yarıyor mu

Merhaba 5+2günlük hamileyim progestan değerim 13.5 çıktı çok az düşük dedi progestan 200 mg verdi vajinal olarak değerim düşük mu hanımlar birde ilaç ise yarıyor mu
Evet değer düşük ilaç yükseltir merak etmeyin. Vajinal olması iyi sersemlik yapmaz. Çok uyutur sadece ama işe yarar

Tabi ki ise yarıyor 12. Haftaya kdr progesteron yumurtaliklardan salgilanir sonra plasenta devr alır bu görevi. O yüzden düşük riskine karşılık iç zararı olmaz faydalı bile. Bende vajinal aldım sbh akşam sonra ağızdan almaya başladım ajerji oluyor bnde. Kullan düzenli olarak

merhaba konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama progestan değerine nasl bakılıyor 4haftalık hamileyim yaklaşık 3 tane düşüğüm var bu 4. gebeliğim ve progestan 100 mg kullanıyorm.. ama progestan değerine bakmadan bu ilaç yazılması normal mi

Benim de ufak bir kahverengi lekem olmuştu doktor hemen Progestan verdi. 2 3 gün normal kullandım. Şimdi vajinal olarak kullanıyorum. Ama bildiğiniz bayılacak kadar uykum geliyor. 2 haftalık verdi bana 200 mg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…