Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük tehlikesi yok ama arada bir lekelenme oluyor doktor bırak dedi ama içim rahat değilBen 36. Haftaya kadar kullanmıştım düşük tehlikeniz mi var
Düşük tehlikeniz mi vardıUzuunca bir süre kullandım
Lekelenme için veriyorlar rahim kasılmasını önlüyor tek bir doktor görüşü ile kalma tam emin ol öyle bırak kaçıncı haftadasınDüşük tehlikesi yok ama arada bir lekelenme oluyor doktor bırak dedi ama içim rahat değil
13 haftalıkLekelenme için veriyorlar rahim kasılmasını önlüyor tek bir doktor görüşü ile kalma tam emin ol öyle bırak kaçıncı haftadasın
Düşük tehlikeniz mi var12+5 hala kullanıyorum. doktorum bir süre daha kullan dedi. ne zamana kadar gidecek belli değil su an
yok her sey normal aslında ama 2 kez lekelenme yasadım o yüzden doktorum bırakmamı istemiyorDüşük tehlikeniz mi var
Aynı benim gibi olmuş seninde doktor kanama alanı olmayınca bırak dedi sabah akşam mı kullanıyorsunyok her sey normal aslında ama 2 kez lekelenme yasadım o yüzden doktorum bırakmamı istemiyorbir de 8.haftada hafif regl sancım olmuştu. hepsi olunca doktorum da risk almaya gerek yok kullan ilacı demişti. pazartesi kontrolde bırakayım mı diye sordum hayır ben söylicem bırakıcağın zaman dedi
![]()
evet sabah aksam 200 mg alıyorum sabah aksam. ben aslında ilk paketten sonra bırakmıştım. doktorum eğer şikayetin olmazsa bırakabilirsin demisti. ama bırakmamın 3.günü hafif lekelenmem oldu ben de doktorumu arayıp tekrar başladım ilaca. o yüzden su an bırakmaya da korkuyorum birazAynı benim gibi olmuş seninde doktor kanama alanı olmayınca bırak dedi sabah akşam mı kullanıyorsun
Evet yüksek riskliydi hamileliğimDüşük tehlikeniz mi vardı