- 26 Aralık 2023
- 26
- 7
- 6
- 33
- Konu Sahibi denizyildizi3511
Merhaba rahimde polibim vardı alınacaktı ancak bu ay hamile kaldım. Benim gibi rahimde polip varken gebelik geçiren var mı acaba? Bebeğe bir zararı olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 7 haftalık hamileyim ama öyle bir durumum olmadı. Doktora gittiniz mi?merhaba, bende sizin gibi polip olup hamile kaldığımı öğrendim 7 haftalık bebeğim. 2 gündür kanamam var sizin de öyle bir durumunuz oldu mu?
MerhabaMerhaba
Umarım hamileliğinizde herşey yolunda ilerliyordur.
Bende de doktor polip gördüğünü söyledi. Ben şimdiye kadar hiç bir belirti görmemiştim. Hamileliğe engel olabilir ama kaldıktan sonra bir şey olmaz demişti. Doğumla beraber kaybolur gider dedi.
Hatta bu ay deneyin hamileliği dedi. Bakalım bende bekleyeceğim şimdi.
Sizde mi bilinçli denediniz yoksa bekelenmedik bir anda mı oldu?
Hatta ben hala tedirgin olduğum için doktoruma söyledim. Artık endişelenmene gerek yok. O tutunmayı engelleyebilirdi ama artık hamilesin ve bebek büyüdükçe o polibi ittitecek bir soruna yol açmaz dedi.Merhaba
Şuan için herşey yolunda ilerliyor çok şükür
10 hafta 5 günlük hamileyim. Ben polibim oldugunu öğrendiğim ay doktor hamile kalmayı zorlaştırabileceğini söylemişti. Bizde pek umutlu değildik açıkçası ancak o ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Öncesinde 6-7 aydır çocuk istiyorduk ama o ay nasipmiş![]()
Çok sevindim canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende merakla bekliyorum şimdi çünkü ilk deneme sayılır. Ama olmazsa aldıracağım.
Biraz beklemediğim birseydi bendede çünkü herşey yolunda gidiyordu adet döngüsü vs. ama olabiliyormuş. Doktorda çok positifti pek kafama takmadım böylelikle. Aynen benim doktorda aynı o şekilde dedi :) Tutunduktan sonra zararı olmaz dedi
Hayırlısı bakalım.
Merhaba lütfen cevap verir misiniz kaç cm plipti bende de aynısı var çünküMerhaba rahimde polibim vardı alınacaktı ancak bu ay hamile kaldım. Benim gibi rahimde polip varken gebelik geçiren var mı acaba? Bebeğe bir zararı olur mu?
Merhaba şuan son durumunuz ne acaba bende de aynı durum var lütfen cevap verinmerhaba, bende sizin gibi polip olup hamile kaldığımı öğrendim 7 haftalık bebeğim. 2 gündür kanamam var sizin de öyle bir durumunuz oldu mu?
Merhaba durumunuz nedir acaba çok merak ettim lütfen cevap verir misinizMerhaba rahimde polibim vardı alınacaktı ancak bu ay hamile kaldım. Benim gibi rahimde polip varken gebelik geçiren var mı acaba? Bebeğe bir zararı olur mu?
Merhaba rahimde polibim vardı alınacaktı ancak bu ay hamile kaldım. Benim gibi rahimde polip varken gebelik geçiren var mı acaba? Bebeğe bir zararı olur mu?