Gebelikte plasente preavia

32smyra32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
1
0
30
Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce doğuma giderken bebeğimi plasenta ayrılması yüzünden kaybettim hastaneye yetişemedik 2. Hamileliğimdi yoğun kanama sebebi yüzünden ölümden döndüm ama oğlumu kurtaramadık bu yaşananlar yüzünden tekrar hamile kalmaya korkuyorum acaba tekrarlar mı diye bu sorunun plasante problemini yaşayan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim

Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce doğuma giderken bebeğimi plasenta ayrılması yüzünden kaybettim hastaneye yetişemedik 2. Hamileliğimdi yoğun kanama sebebi yüzünden ölümden döndüm ama oğlumu kurtaramadık bu yaşananlar yüzünden tekrar hamile kalmaya korkuyorum acaba tekrarlar mı diye bu sorunun plasante problemini yaşayan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim
Merhaba plesanta previa totalis hastasıydım ve daha yaşım 24 dü ilk gebeliğim 1.70 boyum 52 kiloydum sporla geçen bir hayatım vardı bebegim 3.5 ay olana kadar hersey cok güzeldi taa ki ultrasonda bebegimin rahme yapışık olacak kadar yakın olduğunu söyleyen doktorun yüzünde ki ifadeye kadar yaşın daha çok genç ve ilk gebeligin başından var düşük öyküsü vs de geçmemiş çok az bulunan bir vaka bu doğumu biz yapamayız dedi her zaman bizi pohpohlayan iyi davranan doktor gitti panik havası yayıldı ortama sonra çok sukur başka bir doktora gittik Ankarada ilgilendi yapılması gerekeni söyledi bana tam dinlenmemi söyledi hep yatacaksın dedi duş bile en fazla 5 dk daha sonra rahim duvarni kalinlastiran igneler verdı ismini hatirlayamadim haftada bir hemsireler gelip evde yaptılar (devletin bir imkanı) bir iki kere lekelenmem oldu hemen hastaneye koştuk magnezyumu arttırdı ilişki yasak iş yasak ve kan ilaçları alıyordum kanamalı bir doğum geçebilir diye daha sonra bebegim 22. Haftasında mi 26. Haftada mi haftasını hatirlayamadim tam ciğer geliştirici iğnelere başlandı tüm dozları yapıldı çok sukur. DAha sonra 32.haftaya gelince o gün fazla ayakta durmuştum evde kendi kendime o gün Anladim gece ağrılarım başladı karın ağrısı regl sancısı gibi sonra kanamam başladı apar topar hastaneye gittim bebegim biraz kan yutmuş 10 güne kadar yoğun bakımda kaldı sonra çok sukur cıktı şimdi 2.5 yasinda Elhamdullilah geçti o zamanlar.

X