• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte plasenta da kist

Kelebekcik00

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2024
54
-13
1
22 haftalik hamileyim bugün plesentada 39.9 mm kist olduğunu öğrendik doktor detaylı konusmadı daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda detayli ultrason girmemi söyledi şehir hastanesine randevu bulamıyoruz civar illerde de yok yanıtlarınızı bekliyorum

Zaten detaylı bu haftalarda girmiş olman lazımdı ayrıca devlet hastanesine haftalar sonraya veriyolar kazanana hemen vermiyolar o yüzden özele felan gibi lazm

Merhabalar, bende bugun kist oldugunu ogrendim plesentada. Doktorunuz ne dedi bilgi verebilir misiniz ?

22 haftalik hamileyim bugün plesentada 39.9 mm kist olduğunu öğrendik doktor detaylı konusmadı daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda detayli ultrason girmemi söyledi şehir hastanesine randevu bulamıyoruz civar illerde de yok yanıtlarınızı bekliyorum
Merhabalar, bende bugun kist oldugunu ogrendim plesentada. Doktorunuz ne dedi bilgi verebilir misiniz ?

Merhaba,
Ben de bugün öğrendim 1 cm’lik lakün(kist) olduğunu. Genelde sorun teşkil etmiyormuş yalnızca takip ediyorlarmış daha da çoğalmasın diye. Sizin doktorunuz ne dedi acaba?

Back