Gebelikte pembe akıntı ??

Konepone

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
223
Puanlar
23
Kızlar 7 haftalık gebeyim. Şuana kadar yerleşme kanaması dışında hiç kanama yaşamadım. Afedersiniz bugün wc sonrası peçeteme pembe akıntı geldi. Yani iki kere sildim peçetem hafif kırmızı pembe rengine bulandı. Sizce bunu yerleşme kanaması olarak mı görmeliyim ? Yoksa endişe edilecek bir konu mu ? Yarın da üç saatlik araba yolculuğu yapmam gerekiyordu bu durumda bu yolculuk bebeğimi riske mi atar ? Yardımcı olabilir misiniz

Düzeltme: Yerleşme kanaması dahil hiç kanama yaşamadım.

Her ihtimale karşı dr unuzla iletişime geçin. Gebelikte lekelenme ve kanama yaşayıp hamileliklerim sona erdi benim malesef. O yüzden de korkarım hep.

Düzeltme: Yerleşme kanaması dahil hiç kanama yaşamadım.

Şimdi notlarıma baktım 6+2de yaşamışım bende tam olarak. Aynı gün içerisinde 2 kez oldu. İlki çok açık pembe damla şeklinde ikincisi kahverengi biraz daha koyu kıvamlı akıntı şeklinde. Çamaşırıma geçmedi sadece peçeteye gelmişti.
Doktorum kırmızı olmadığı ya da çoğalmadığı sürece sorun olmadığı söyledi

Sağolun, içimi ferahlattınız. Ben de lekeyi takipteyim dün geceden beri. Devamı olursa doktora gideceğim.

Her ihtimale karşı dr unuzla iletişime geçin. Gebelikte lekelenme ve kanama yaşayıp hamileliklerim sona erdi benim malesef. O yüzden de korkarım hep.
Valla içim içimi yiyor, tekrarı olursa doktora giderim diye düşündüm ama Her an da gidebilirim doktora. İnsan korkuyor

Valla içim içimi yiyor, tekrarı olursa doktora giderim diye düşündüm ama Her an da gidebilirim doktora. İnsan korkuyor
Merhaba.Sizde durum nasıl?umarım iyi haberler var.Bendede bazen pembe akıntı..bazen kahverengi oluyor..içimde korku var

Merhaba.Sizde durum nasıl?umarım iyi haberler var.Bendede bazen pembe akıntı..bazen kahverengi oluyor..içimde korku var
Doktorunuza gidin mutlaka. Benim de hamileliğimin başında minicik bı akinti oldu önemli değil yerleşme kanamasıdir dediler doktorumu aradım. Geceydi. Ne olur ne olmaz eczaneden progestan hap al iç sabah hemen kontrole gel dedi. Gittim ve 6 ay progestan kullanmak zorunda kaldım. Rahimde kasılma ve kanama varmış meğer

Ben tabi gitdim doktora..giderken 5+5 ben..bana progestan verdi ve kalb atışına baktı..dedi çok zayıf..2 gün sonra gel..yine öyle olursa kürtaj ederiz.Ben durmadım gitdim bir başka doktora..bana dedi adet gelene kadar korkma..baktı çocuğa dedi kalb yeni oluşuyor..sana saçmalamışlar..o da progestan dedi.Şimdi randevum bekliyorum.Ben fitil kullanıyorum.Rahimde bana bir kanama olduğunu demediler

İşte herkesin farklı farklı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bende de oluyor leke nasıl oldunuz doktor ne dedi

Bende de oluyor leke nasıl oldunuz doktor ne dedi
Bi defaya mahsus olduğu için endişe etmeye gerek yok dedi. Üç tane düşük önleyici iğne verdi. Progestan mı neydi ? İki tane oldum üçüncüyü olmadım bile. Çünkü tekrarlamadı. Rengi kırmızıya dönmedi. Araştırdığım kadarıyla Adetin ikinci ayına girdiğimizden ve rahim adet olacağını sandığından hafif bi leke atabiliyormuş. Bi kaç kişiden daha denk geldim. Sizde de lekelenme rengini kırmızı kan rengine çeviremiyor ve kanama şiddetinde olmuyorsa endişe etmeyin bence. Tabi kendi doktorunuza bildirmenizde fayda var takip açısından

Ben 18 haftalık gebeyim iki gündür pembe akıntı görüyorum çok korkuyorum sizce neden

Yerleşme kanamasında pembe olabiliyor. Benim 8-9 haftalıkken aynı gün içinde pembe, hafif bordomsu kırmızı oldu. Doktorum pembeyi önemsemedi ama kan görünce acile gitmemi tavsiye etti. Gittim hiçbir sorun yoktu. Ertesi gün kahverengi hatta siyah diyebileceğim çok koyu bir akıntı bile gördüm ama bir şey yoktu çok şükür. Yani pembe, kahverengi falan normal.
Parlak kırmızı olunca hiç beklemeden hastaneye koş. Bir de renk değiştirince kokusuna da bak işte sarıydı yeşildi kahverengiydi bunlar enfeksiyon sonucu da olabiliyor o yüzden koku ve kaşıntı takibi de yapmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…