Kasıklarımda ılık bir ağrı oluyor belim sırtım ağrıyor gün içinde sanki her an regl olacak gibiyim bende bu ay kullanıyorum ovulasyon testini bilmiyorum çok garip bir his içerisindeyim galiba dayanamayıp yarın kan vermeye gideceğimBenimde 9 gün var ovulasyon testlerim iki çizgi çıkıyor gebelik testi yapmadım erken diye ama bende nedenini araştırıyorum ilk defa bu ay ovulasyon kullandım o yüzden bilemiyorum.yumurtlama üzerinden kaç gün geçti ve belirtin var mı canım
Bazıları ovulasyon testleriyle öğrenmiş ama bazılarında da pcos olup böyle çıkıyormuş kafa karistirici bir durumKasıklarımda ılık bir ağrı oluyor belim sırtım ağrıyor gün içinde sanki her an regl olacak gibiyim bende bu ay kullanıyorum ovulasyon testini bilmiyorum çok garip bir his içerisindeyim galiba dayanamayıp yarın kan vermeye gideceğim
Adetinize 10 gün kala bunlar olmazMerhaba güzel hanımlar güzel anneler ve adaylarıiçimde garip bir his var ve bir yandan da çok üzülüyorum boş yere mi ümitleniyorum diye şubat ayında 10 cm çikolata kistinden dolayı ameliyat oldum ilaçlar hayıt macunu derken geçen gün öylesine erken gebelik testi yapmıştım adetime 12 gün varken yani çok silik bir çizgi çıktı bir kaç günden beri tekrarlıyorum hep çok silik bir çizgi var bugünde 3 tane ovulasyon testi yaptım hepsi baya kırmızıydı çizgileri acaba hamile olabilir miyim adetime şuan 10 gün kaldı 10 gün kala bunların olması normal mı sizde 2. Fotoğraf erken gebelik testi çok silik bir çizgi var
4 aydan beri doktor kontrolünde ilerliyorum bir rahatsızlık olasalığım düşük ama inşallah yoktur teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinBazıları ovulasyon testleriyle öğrenmiş ama bazılarında da pcos olup böyle çıkıyormuş kafa karistirici bir durumumarım hamilesindir canım
Bende hayal kırıklığına uğramamak için başka ihtimaller var mı diye araştırıyorum ama insanda böyle hamile çıkanları duyunca heyecan yapiyor Rabbim bizede nasıp etmiştir umarım bu ay4 aydan beri doktor kontrolünde ilerliyorum bir rahatsızlık olasalığım düşük ama inşallah yoktur teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için