Gebelikte ovulasyon testi

simayyvs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2023
4
0
25
Merhaba güzel hanımlar güzel anneler ve adayları🌸içimde garip bir his var ve bir yandan da çok üzülüyorum boş yere mi ümitleniyorum diye şubat ayında 10 cm çikolata kistinden dolayı ameliyat oldum ilaçlar hayıt macunu derken geçen gün öylesine erken gebelik testi yapmıştım adetime 12 gün varken yani çok silik bir çizgi çıktı bir kaç günden beri tekrarlıyorum hep çok silik bir çizgi var bugünde 3 tane ovulasyon testi yaptım hepsi baya kırmızıydı çizgileri acaba hamile olabilir miyim adetime şuan 10 gün kaldı 10 gün kala bunların olması normal mı sizde 2. Fotoğraf erken gebelik testi çok silik bir çizgi var

Eklentiler

• 7EFE3417-B867-45F3-9B80-9A41D7A7CB77.jpeg
    7EFE3417-B867-45F3-9B80-9A41D7A7CB77.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 731
  • 5578D045-275B-4FA1-8BF4-45DD01B41C6D.jpeg
    5578D045-275B-4FA1-8BF4-45DD01B41C6D.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 723
Benimde 9 gün var ovulasyon testlerim iki çizgi çıkıyor gebelik testi yapmadım erken diye ama bende nedenini araştırıyorum ilk defa bu ay ovulasyon kullandım o yüzden bilemiyorum.yumurtlama üzerinden kaç gün geçti ve belirtin var mı canım

Benimde 9 gün var ovulasyon testlerim iki çizgi çıkıyor gebelik testi yapmadım erken diye ama bende nedenini araştırıyorum ilk defa bu ay ovulasyon kullandım o yüzden bilemiyorum.yumurtlama üzerinden kaç gün geçti ve belirtin var mı canım
Kasıklarımda ılık bir ağrı oluyor belim sırtım ağrıyor gün içinde sanki her an regl olacak gibiyim bende bu ay kullanıyorum ovulasyon testini bilmiyorum çok garip bir his içerisindeyim galiba dayanamayıp yarın kan vermeye gideceğim 🥺

Kasıklarımda ılık bir ağrı oluyor belim sırtım ağrıyor gün içinde sanki her an regl olacak gibiyim bende bu ay kullanıyorum ovulasyon testini bilmiyorum çok garip bir his içerisindeyim galiba dayanamayıp yarın kan vermeye gideceğim 🥺
Bazıları ovulasyon testleriyle öğrenmiş ama bazılarında da pcos olup böyle çıkıyormuş kafa karistirici bir durum 🤔 umarım hamilesindir canım 🙏

Merhaba güzel hanımlar güzel anneler ve adayları🌸içimde garip bir his var ve bir yandan da çok üzülüyorum boş yere mi ümitleniyorum diye şubat ayında 10 cm çikolata kistinden dolayı ameliyat oldum ilaçlar hayıt macunu derken geçen gün öylesine erken gebelik testi yapmıştım adetime 12 gün varken yani çok silik bir çizgi çıktı bir kaç günden beri tekrarlıyorum hep çok silik bir çizgi var bugünde 3 tane ovulasyon testi yaptım hepsi baya kırmızıydı çizgileri acaba hamile olabilir miyim adetime şuan 10 gün kaldı 10 gün kala bunların olması normal mı sizde 2. Fotoğraf erken gebelik testi çok silik bir çizgi var
Adetinize 10 gün kala bunlar olmaz
Zaten adete 14 gün kala yumurtlama olur.
1-2 gün oynayacağını varsayarsak,çizgiler ona bağlı da koyu çıkabilir.
Gebelik testlerinde defalarca silik çizgi görmüş biri olarak size tavsiyem en iyisi kan vermek. Ama onu da kopkoyu çizgi görmeden vermeyin derim.

Haaaa şu da olabilir;
Gerçekten gebelik vardır. İmkansız diyemem. Ama o zaman da adetinize 10 gün yoktur. Çoktaaaan yumurtlama gününüz geçmiştir ama günleri karıştırmış olabilirsiniz.

4 aydan beri doktor kontrolünde ilerliyorum bir rahatsızlık olasalığım düşük ama inşallah yoktur teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🫶🏻
Bende hayal kırıklığına uğramamak için başka ihtimaller var mı diye araştırıyorum ama insanda böyle hamile çıkanları duyunca heyecan yapiyor Rabbim bizede nasıp etmiştir umarım bu ay 🙏

Merhaba, gebelik testinde pozitifi görür görmez elimde olan ovulasyon testini denemek istedim çünkü burada bu şekilde öğrenenler olduğunu okuyordum hep. Gebelik olmasına rağmen ovulasyon testlerimde ikinci çizgi silik bile çıkmadı. Neye göre çıkıyor anlayabilmiş değilim. Yazdıklarınızdan hareketle geç yumurtluyor olabileceğinizi düşünüyorum.

X