Rabbim onun Rızkını karnında veriyor zarari yok tabiki ne zaman ki doktor sana çocuğun kötüye gidyor tutma derse o zaman tutmazssin.Slm bayanlar ben 1 aylık hamileyim öyle mide bulantısı as erme şimdilik yok daha erken belki ama malum ramazan da geliyor oruç tutmak istiyorum bebek için bı zararı olur mu ki
Buna biz değil dr unuzla karar vermelisiniz. Vitamin değerlerinizi olcturun kendinizi nasıl hissediyorsunuz ona göre yol alırsınız hem bir gün deneyin eğer yapabilirsenjz devam edebilirsiniz ama ben hamilelikte doğru bulmuyorum. Neticede Rabbim bizlere kaza edebilme imkanı vermiş .Slm bayanlar ben 1 aylık hamileyim öyle mide bulantısı as erme şimdilik yok daha erken belki ama malum ramazan da geliyor oruç tutmak istiyorum bebek için bı zararı olur mu ki
Doktorunuza sorun o bir sorun olmaz derse tutabilirsiniz ama tutmayın derse de tutmayın fidye verirsiniz.... Öncelik bebeğinizin sağlığı :)Slm bayanlar ben 1 aylık hamileyim öyle mide bulantısı as erme şimdilik yok daha erken belki ama malum ramazan da geliyor oruç tutmak istiyorum bebek için bı zararı olur mu ki
Doktorunuza sorun o bir sorun olmaz derse tutabilirsiniz ama tutmayın derse de tutmayın fidye verirsiniz.... Öncelik bebeğinizin sağlığı :)
Bende son kontrolum de doktorum kendi söyledi oruç tutmanı istemiyorum şimdi olmazsa ilerde bebeğin ve senin için direnc kaybi olabilir diye ki benim vitamin değerlerim de bünyem de zayıf biraz bir de çok acıkıyorum hamilelikten önce 1 öğün ile dururdum yemekle aram yoktu şimdi obur gibiyim midem deliniyor sanki 1saat geçmeden. O yüzden tutamayacağım sanırım eşimde istemiyor bir şey olursa size ne olacak, Alkah bu hakkı vermiş sonra tutamadıklarını kaza edersin dedi, bu sebeple tutamayacağım.Slm bayanlar ben 1 aylık hamileyim öyle mide bulantısı as erme şimdilik yok daha erken belki ama malum ramazan da geliyor oruç tutmak istiyorum bebek için bı zararı olur mu ki
Ben de tutmayı düşünmüyorum ilk gün doktor kontrolün var ona göre hareket etcem ama.. bugün ütü yapıyordum acıktım bitsin atıştırım dedim elim ayağım titreye başladı kendimi zor attım mutfağa bu şekilde olursa tutmam yani hem kendime hem bebeğe eziyet.. 8. haftadayız zaten beyin gelişimi için önemli dönem.. Seneye telafi ederiz hayırlı sağlıklı gelsin bebeklerimizSlm bayanlar ben 1 aylık hamileyim öyle mide bulantısı as erme şimdilik yok daha erken belki ama malum ramazan da geliyor oruç tutmak istiyorum bebek için bı zararı olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?