- 2 Mart 2024
- 701
- 128
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Yine var ya içinde kızbenim folik asit içeren vitamini 16da kesti. omega 3 de vardı içinde.
su an kullandığımın içerigi de böyle
o kadardan bir sey olmaz yavYine var ya içinde kız
400 mikrogramdır o 400 mg'da ölürsüno kadardan bir sey olmaz yav0.8 nedir önceki 400 mgdı
Bilmişşş400 mikrogramdır o 400 mg'da ölürsün0.8 400 mikrogramdan daha yüksek
aaa ciddi misin? ben ne biliyim ya400 mikrogramdır o 400 mg'da ölürsün0.8 400 mikrogramdan daha yüksek
sözelciyim hem benBilmişşş
Her şeyi çok iyi bilmek zorunda mısın
Bi kere her şeyi çok bilmemiştim ölmüşüm o günden beri biliyorumBilmişşş
Her şeyi çok iyi bilmek zorunda mısın
Bende sözelciyim Cemal Süreyayı bilirim boşversözelciyim hem benne bilim eziklendim burda
Bana d vitamini vermedi içinde varmış d vitamini eksikliği mi varBana da gebelik boyunca vereceğini söyledi folik asitli olan multivitamini. Benim bildiğim de öyleydi bu arada kesilmiyor diye biliyorum ben. D vitaminini de doğuma kadar hatta doğumdan sonra da kullanacaksın bi süre dedi.
12de herkeste başlıyoruz demişti, eksiklik var mı yok mu bakmadan başladı direkt, vitaminlerin içindeki yeterli değil dedşBana d vitamini vermedi içinde varmış d vitamini eksikliği mi var
Bu da balık kokuyor mu ya daha önceki de öyle kokuyordu değiştirdi başka bi tane verdi o da aynı midemi bulandırıyorbenim folik asit içeren vitamini 16da kesti. omega 3 de vardı içinde.
su an kullandığımın içerigi de böyle
yok bu kokmuyor ama büyük birazBu da balık kokuyor mu ya daha önceki de öyle kokuyordu değiştirdi başka bi tane verdi o da aynı midemi bulandırıyor
Doğru balık yağı yokmuş bunda ama iyi bir vitamin ben ekstra d vitamini de isticem birçok kişi kullanıyormuşyok bu kokmuyor ama büyük biraz
bunda D2 vitamini var. önceki kullandığım takviyede d vitamini vardı. normalde gebelik öncesinde de d vitamini eksikliğim vardı takviye kullanıyordum senede bir falan. ama su an sükür bütün değerlerim iyi çıkıyor.Doğru balık yağı yokmuş bunda ama iyi bir vitamin ben ekstra d vitamini de isticem birçok kişi kullanıyormuş
Benimkinde de var ama yetersiz geldi bana. doktor içinde var gerek yok demiştibunda D2 vitamini var. önceki kullandığım takviyede d vitamini vardı. normalde gebelik öncesinde de d vitamini eksikliğim vardı takviye kullanıyordum senede bir falan. ama su an sükür bütün değerlerim iyi çıkıyor.
fazlası da iyi değil beBenimkinde de var ama yetersiz geldi bana. doktor içinde var gerek yok demişti